Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 25 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 25 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 25 iunie 2020. Aflată în formă bună înaintea pauzei prilejuite de pandemie, atunci când a reuşit să câştige chiar şi contra lui Real Madrid, Betis se chinuie să se regăsească după această perioadă. Andaluzii nu mai reuşesc să învingă nicio echipă.

În cele trei jocuri disputate până acum, Betis a obţinut doar un punct. În rest, gazdele celor de la Espanyol au pierdut derbyul cu Sevilla, scor 0-2 şi au remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Granada. În ultima partidă de campionat, Betis a fost victima celor de la Athletic Bilbao. Bascii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci în care „verzii” au ratat o lovitură de pedeapsă. Gazdele sunt pe locul 14 în LaLiga. Au opt succese, zece rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri până acum. Golaverajul lui Betis e unul negativ, 40 de goluri marcate şi 48 încasate.

Cu recomandările noastre de la rubrica de pronosticuri, vă puteţi rula orice bonus pariuri sportive pentru a da lovituri importante în acest final de săptămână.

Pontul Zilei la pariuri, 25 iunie 2020

De cealaltă parte, Espanyol a reînceput bine competiţia. A luat patru puncte din două partide. A câştigat cu scorul de 2-0 contra lui Deportivo Alavaes şi a remizat alb cu Getafe. Ultimul meci nu a fost însă de bun augur pentru catalani, care au fost învinşi de Levante, scor 1-3. Espanyol este însă foarte aproape de retrogradare la finalul acestui sezon. A doua echipă a Barcelonei este lanterna roşie a clasamentului în Spania.

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de rezultatele pe care le aveţi la pariuri sportive, puteţi încerca oricând bonusuri jocuri aparate care vă pot stafisface din punct de vedere financiar.

Pontul Zilei la pariuri, 25 iunie 2020

Catalanii au cinci puncte de recuperat faţă de Eibar, echipă situată pe locul 17, cu opt etape rămase până când se termină LaLiga. Până în prezent, în cele 30 de etape disputate, Espanyol a câştigat de numai cinci ori. Are a doua cea mai slabă ofensivă din LaLiga, 26 de  goluri marcate, dar şi a doua cea mai slabă apărare, cu 49 de goluri încasate. În ultimele cinci deplasări pe care le-a făcut în campionat, Espanyol nu a câştigat deloc.

  • Espanyol - Betis GG @ 1.83

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare