Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 25 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 25 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 25 mai 2020. Luni, de la ora 19:00, este programat un meci în etapa cu numărul 18 din Division 2, al doilea eşalon fotbalistic din Republica Cehă.

Este vorba despre confruntarea dintre Dukla Praga şi Jihlava. Liga 2 revinea şi ea astfel după pandemia de coronavirus, dar cu tribunele goale, evident. Dukla Praga şi Jihlava vin după câteva meciuri amicale pe care le-au disputat după ce autorităţile au anunţat că se vor relua competiţiile.

În rubricile noastre speciale, găsiţi biletul zilei şi pontul zilei, pariuri care vă pot bpga sume importante de bani în conturi.

Pontul Zilei la pariuri, 25 mai 2020

Gazdele au jucat un meci test contra Viktoriei Plzen, pierdut însă cu scorul de 1-3 şi alte două contra Spartei Praga, pierdute şi ele cu 2-3, respectiv 1-4. Dukla Praga se laudă cu cel mai bun atac din campionat, cu 36 de goluri marcate. În ceea ce priveşte rezultatele, este echipa cu cele mai puţine egaluri, unul singur. Gazdele au acelaşi număr de victorii, zece, la fel ca şi Jihlava. Are şase victorii pe teren propriu şi două înfrângeri. Nu a remizat niciodată până acum acasă.

După un weekend excelent, plin de bilete şi de pronosticuri câştigătoare din primele două ligi din Germania, Andrei Dumitru a venit cu noi recomandări pentru a începe pe plus o nouă săptămână.

Pontul Zilei la pariuri, 25 mai 2020

De cealaltă parte, Jihlava a disputat şi ea partide de verificare, patru la număr. Toate au fost însă pierdute. Pe primele le-a jucat într-o singură zi împotriva campioanei en-titre a Cehiei, care s-a impus cu 6-1, respectiv 4-1. A urmat apoi dubla cu Bohemians, pierdută şi ea cu 1-4 şi 0-3. În liga a doua din Cehia, Jihlava este pe locul 2, cu 35 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 3, Brno. Oaspeţii au zece victorii, cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri înaintea deplasării de la Praga. Jihlava selaudă cu faptul că are cele mai puţine eşecuri din campionat şi cea mai bună ofensivă, 34 de goluri. În 12 meciuri disputate pe terenul Duklăi, Jihlava a reuşit să câţtige de numai trei ori, pierzând în alte şase partide şi remizând în trei.

  • Dukla Praga - Jihlava 1 @ 2.00

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare