Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 26 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 26 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 26 iunie 2020. Gaz Metan are ascendent moral înainte să primească vizita lui FC Botoşani după ce săptămâna trecută a realizat o surpriză pe Naţional Arena.

Medieşenii au plecat cu un punct de la Bucureşti după ce au egalat-o pe FCSB la ultima fază a meciului. A fost debutul lui Duşan Uhrin pe banca lui Gaz Metan, care a reuşit să revină de două ori în faţa vicecampioanei României. A fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv pentru medieşeni, care au remizat şi la Giurgiu, cu Astra, scor 0-0. Gazdele sunt pe locul 5 în play-off, la două lungimi de locul 3, pe care se află FCSB şi la un punct deasupra adversarei din această rundă. În sezonul regulat, cele două echipe s-au anihilat reciproc. scor 1-1 şi 0-0.

Prin intermediul pronosticurilor oferite de experţii noştri, vă puteţi rula bonusuri case de pariuri de neratat, mai ales în această perioadă plină de meciuri spectaculoase.

Pontul Zilei la pariuri, 26 iunie 2020

De cealaltă parte, moldovenii au ajuns pe ultimul loc din play-off deoarece au fost învinşi de fiecare dată de când s-a reluat Liga 1. Echipa lui Marius Croitoru a pierdut cu scorul de 0-2 în faţa lui CFR Cluj, acasă, şi în deplasarea din Bănie, scor 1-2, cu „U” Craiova. În ciuda faptului că e pe ultima poziţie, FC Botoşani poate ajunge totuşi în preliminariile Europa League dacă FCSB va reuşi să câştige Cupa României. Motivul? Astra şi Gaz Metan Mediaş nu au drept de participare în sezonul viitor al cupelor europene.

Sunteţi în căutare de lovituri importante la cele mai tari jocuri de casino? Puneţi mâna pe bonusuri sloturi, unde vă puteţi distra cu jocuri extrem de interesante.

Pontul Zilei la pariuri, 26 iunie 2020

Oaspeţii au ajuns la trei înfrângeri la rând după ce fuseseră învinşi şi înainte de pandemie, scor 0-1, de Astra. În ultimele patru etape, FC Botoşani a obţinut un singur punct, atunci când a remizat cu FCSB, scor 2-2. Pe teren străin, botoşănenii au două înfrângeri la rând, în faţa Astrei şi a Craiovei. Înainte de aceste eşecuri, FC Botoşani le învinsese în deplasare pe Chindia Târgovişte şi pe Sepsi OSK.

  • Gaz Metan - FC Botoşani GG @ 1.97

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare