Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 26 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 26 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Etapă intermediară în această săptămână în Bundesliga. Unul dintre meciurile zilei de marţi este cel dintre Eintracht Frankfurt şi Freiburg.

Cândva una dintre echipele de top ale Germaniei, Frankfurt traversează o perioadă dificilă sezonul acesta. Este singura formaţie din campionat care nu a luat niciun punct în ultimele cinci runde şi acum se gândeşte chiar că ar putea retrograda. 14 este locul pe care se află Frankfurt în prezent, la patru puncte avans faţă de Fortuna Dusseldorf, echipa de pe locul de baraj.

Cele mai sigure ponturi pariuri de pe piaţă vă sunt recomandate de specialiştii noştri, care au ani de experienţă în spate în lumea pariurilor sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 26 mai 2020

În runda precedentă, gazdele de azi au pierdut cu Bayern Munchen, scor 2-5. Frankfurt fusese învinsă şi în ultimele trei partide dinaintea pauzei prilejuite de pandemia cu COVID-19. Borussia Dortmund, Union Berlin şi Bayer Leverkusen au fost atunci călăii lui Entracht. Fotbaliştii lui Adi Hutter nu par să beneficieze deloc de avantajul terenului propriu, acolo unde au doar două victorii în ultimele şapte meciuri. Ultimele două partide de acasă au fost pierdute, cu Union Berlin şi Gladbach.

Până la revenirea celorlalte sporturi iubite de pariori, ponturi fotbal de neratat vă aşteaptă în materialele noastre speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 26 mai 2020

De cealaltă parte, Freiburg merge în deplasarea de la Frankfurt după rezultate oscilante. Mai întâi a remizat pe terenul lui Leipzig, scor 1-1. A urmat apoi eşecul cu echipa de pe penultimul loc, Werder Bremen, scor 0-1. Fotbaliştii antrenaţi de Christian Streich rămân însă în cursa pentru un loc de Europa League. Freiburg este a şaptea în Bundesliga, la două lungimi de Wolfsburg, care se află pe poziţia a şasea, ultima care duce în viitorul sezon de UEL. Totuşi, forma recentă nu e dătătoare de speranţe pentru oaspeţi, care au doar un succes în ultimele şase runde. Au învins-o doar pe Union Berlin. Freiburg are 37 de puncte şi este o specialistă a fazelor fixe. A reuşit să marcheze 11 goluri din 15 din cornere, lovituri libere sau lovituri de pedeapsă.

  • Frankfurt - Freiburg TG3+ @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare