Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 27 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 27 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 27 iunie 2020. Meci tare în play-out-ul din Liga 1. Sepsi primeşte la Sf. Gheorghe vizita Viitorului. Cele două formaţii ocupă primele două locuri ale clasamentului.

Gazdele au un moral excelent după ultimele două rezultate. Mai întâi, echipa lui Leo Grozavu a învins-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, scor 3-1, în ciuda faptului că a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică. A urmat apoi demonstraţia de forţată aratată în semifinalele Cupei României, acolo unde, în manşa tur, Sepsi a spulberat-o pe Poli Iaşi, scor 5-1. Sepsi are 23 de puncte, cu şapte mai puţine decât Viitorul. Bilanţul din play-out de până acum al covăsnenilor este de o victorie, trei remize şi un eşec. Cel mai periculos jucător al echipei este Goran Karanovic, atacant care a marcat de 11 ori în ultimele 24 de meciuri ale lui Sepsi. 

Multe bonusuri pariuri online şi cote profitabile puteţi găsi pe site-ul nostru, în articolele speciale pregătite în fiecare zi de experţii noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 27 iunie 2020

De cealaltă parte, Viitorul este la prima sa participare în play-out-ul Ligii 1, dar este singura echipă scutită deja de grijile retrogradării. S-a impus echipa lui Hagi în trei din ultimele patru meciuri din Liga 1 şi joacă relaxată meciurile care au mai rămas de disputat până la final. Constănţenii au şi ei un moral bun după ce în runda precedentă au câştigat fără drept de apel în faţa lui Hermannstadt, scor 4-1. Gabi Iancu e într-o formă de zile mari. Atacantul e golgheterul campionatului, cu 13 reuşite, iar în meciul cu sibienii a dat două goluri şi a oferit un assist.

Intraţi în cursa pentru jackpot-uri uriaşe şi rulaţi bonusuri pacanele, astfel încât să nu rataţi cele mai tari promoţi de pe piaţă.

Pontul Zilei la pariuri, 27 iunie 2020

Ultimele trei confruntări directe dintre Viitorul şi Sepsi au fost extrem de spectaculoase. S-au marcat nu mai puţin de 13 goluri. În returul sezonului regulat, echipa lui Hagi s-a impus cu 4-1. Cum spuneam şi mai devreme, Viitorul este lider autoritar în play-out, cu 30 de puncte.

  • Sepsi OSK - Viitorul GG @ 1.75

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare