Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 28 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 28 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 28 mai 2020. Super derby în etapa cu numărul 28 din 2. Bundesliga. Ocupanta locului 3, VfB Stuttgart primeşte vizita echipei de pe poziţia secundă, Hamburg.

Singurul meci al zilei din al doilea eşalon fotbalistic al Germaniei este programat la ora 21:30. Aşa cum spuneam cele două formaţii sunt vecine de clasament, gazdele fiind o treaptă mai jos deoarece are 45 de puncte, cu unul mai puţin decât HSV. Bilanţul din primele 27 de etape al şvabilor este următorul: 13 victorii, şase rezultate de egalitate şi opt eşecuri.

Atât în timpul săptămânii, cât şi în zilele de weekend, cele mai bune ponturi pariuri le găsiţi pe site-ul telekomsport.ro

Pontul Zilei la pariuri, 28 mai 2020

În ultima perioadă, Stuttgart nu s-a descurcat prea grozav, ea fiind învinsă în trei din ultimele patru meciuri. Totuşi, un succes în această seară ar face ca VfB să păstreze distanţa de Heidenheim, care, nu doar că ar putea să o întreacă, dar şi să ajungă pe locul 2. Antrenată de Pellegrono Matarazzo, Stuttgart se descurcă foarte bine acasă, acolo unde are şapte victorii la rând în ultimele opt dispute. Mai mult, ultimele trei succese de pe teren propriu au fost obţinute fără gol primit.

Microbiştii au bilete de top cu ponturi fotbal pe site-ul telekomsport.ro, unde specialiştii noştri vă recomandă cele mai bune cote.

Pontul Zilei la pariuri, 28 mai 2020

Deşi e pe locul 2, la şapte puncte în spatele liderului Arminia Bielefeld, nu Hamburg nu e în cea mai bună formă. A pierdut de două ori în ultimele cinci etape din Zweite şi are tot atâtea rezultate de egalitate şi o victorie, scor 2-1, pe teren propriu, cu Regensburg. 12 victorii, zece remize şi cinci eşecuri este bilanţu general al oaspeţilor, care, pe teren străin au cele mai multe rezultate de egalitate din campionat, opt. Hamburg are trei succese şi trei rezultate de egalitate în deplasare. Lui HSV nu îi prea priesc deplasările la Stuttgart. Din 30 de meciuri disputate în fielul şvabilor, Hamburg s-a impus de numai şase ori şi a pierdut de 12 ori. La ultima confruntare directă, HSV a fost eliminată de VfB din 16-imile de finală ale Cupei Germaniei. Oaspeţii de azi au fost învinşi în trei din ultimele patru deplasări la Sttutgart.

  • Stuttgart - Hamburg Peste 2.5 goluri @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare