Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 29 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 29 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Belarus îşi continuă competiţiile fotbalistice fără emoţii, chiar dacă majoritatea ţărilor au pus stop joc din cauza pandemiei de coronavirus.

În plina desfăşurare este şi Cupa, nu doar campionatul. Astăzi este programat returul semifinalei dintre BATE Borisov şi Slavia Mozyr, începând cu ora 20:00. În tur, oaspeţii de azi s-au impus cu 1-0. Gazdele au început cu stângul sezonul, dar pe parcurs s-au reglat. În ultimele etape s-au încurcat doar cu Zhodino, echipă care a obţinut un rezultat de egalitate, scor 0-0, vicecampioana ratând şi un penalty în acea dispută.

Experţii noştri vă pun la dispoziţie cele mai profitabile oferte şi cele mai tari bonusuri pariuri online, astfel încât să daţi lovitură după lovitură.

Pontul Zilei la pariuri, 29 aprilie 2020

În runda precedentă, BATE a reuşit să câştige în deplasarea de la Gorodeja, scor 2-0. În prezent, gazdele sunt pe locul 4 în Vysshaya Liga, la trei puncte în spatele primului loc. Acum, BATE trebuie să se concentreze însă pe cupă şi să întoarcă rezultatul din tur. Slavia Mozyr este o echipă care i-a pus probleme lui BATE, reuşind să obţină două victorii în acest sezon.

Cu siguranţă, în această perioadă în care sportul ne lipseşte cu desăvârşire, este momentul perfect pentru a încerca jocuri de casino de top, iar noi vă punem la dispoziţie cele mai bune bonusuri pacanele de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 29 aprilie 2020

Modest a început şi Slavia Mozyr. Deşi are două succese cu BATE Borisov în acest sezon, echipa oaspete e inconstantă în campionat şi se află în zona fierbinte a clasamentului. Pe teren nu s-a descurcat deloc bine în acest sezon, ea reuşind în deplasare să câştige de două ori, dar să şi piardă de tot atâtea ori. Prin urmare, în ciuda victoriei din tur, Slavia Mozyr porneşte cu şanse mici la calificarea în finala Cupei Belarus. În ultimele cinci confruntări directe, BATE Borisov a reuşit să câştige de trei ori în faţa Slaviei. De cealaltă parte, trupa din Mozyr a câştigat ultimele două jocuri. Ultimul succes s-a înregistrat chiar în aprilie, în turul din Cupa Belarusului. Învingătoarea din această dublă se va lupta în finala cu câştigătoarea din cealaltă semifinală, Şahtior Soligorsk - Dinamo Brest.

  • BATE Borisov - Slavia Mozyr Peste 2.5 goluri @ 1.85

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare