Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 29 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 29 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 29 iulie 2020. Meci important în lupta la titlu pentru U Craiova. Oltenii se deplasează la Giurgiu, acolo unde joacă împotriva Astrei, de la ora 21:30.

Echipa lui Cristiano Bergodi simte presiune după ultimul rezultat al celor de la CFR Cluj. Ardelenii au învins-o cu scorul de 1-0 pe FC Botoşani şi s-a apropiat la un punct în spatele liderului. Craiova are 44 de puncte şi e în faţa câştigării primului titlu după o pauză de 29 de ani.  Obiectiv are şi Astra, în ciuda faptului că are interzis să participe în următoarea ediţie de cupe europene.

Profitaţi acum de cel mai tare bonus pariuri sportive de pe piaţa din România şi daţi lovituri cu biletele pe care vi le recomandăm.

Pontul Zilei la pariuri, 29 iulie 2020

Echipa lui Bogdan Andone este podium şi ar fi o performanţă importantă totuşi dacă ar termina campionatul acolo, peste o echipă precum FCSB. Giurgiuvenii au primit şi întăriri pentru confruntarea din această rundă. Lui Denis Alibec i-a trecut etapa de suspendare şi poate să urce în clasamentul golgheterilor. Vârful de atac are 14 goluri în 25 de etape.

Toţi cei care sunt interesaţi de jocurile de noroc, sunt invitaţi să ruleze bonusuri jocuri aparate pentru a nu regreta nicio clipă promoţiile limitate din această săptămână.

Pontul Zilei la pariuri, 29 iulie 2020

De cealaltă parte, U Craiova stă la mâna ei pentru a cuceri titlul. Tot ce trebuie să facă este să câştige meciurile rămase până la final. Totuşi, „leii din Bănie” mai au de tras ca să îşi îndeplinească  obiectivul. Deplasarea la Giurgiu nu se anunţă deloc una uşoară. În sezonul regulat, alb-albaştrii s-au întors învinşi în Bănie. Astra a câştigat atunci cu scorul de 1-0 după o fază creată de cei mai buni fotbalişti ai lui Bogdan Andone. Denis Alibec şi Constantin Budescu au lucrat perfect la marcarea unicului gol. Astra este echipa cu a doua cea mai bună apărare din play-off. A primit opt goluri, cu două mai multe decât CFR Cluj. În schimb, oltenii se laudă cu cea mai bună ofensivă a competiţiei. U Craiova are 16 goluri marcate. Alb-albaştrii sunt şi cea mai în formă echipă din play-off. „Ştiinţa” are cinci victorii consecutive.

  • Astra - U Craiova 2 @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare