Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 29 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 29 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 29 iunie 2020. FCSB o prinde pe Astra într-o formă deloc entuziasmantă pentru giurgiuveni.

Echipa lui Bogdan Andone nu s-a impus în faţa nimănui din momentul în care s-a reluat sezonul în Liga 1. Mai întâi, Astra a remizat alb, acasă, cu Gaz Metan Mediaş, iar apoi a fost victima oltenilor, Craiova impunându-se cu scorul de 2-1. Ce-i drept „Ştiinţa” a dat atunci lovitura cu un gol marcat în ultimul minut de joc de Elvir Koljic. Înaintea meciului cu vicecampioana României, „dracii negri” şi-au măsurat forţele într-o partidă de verificare disputată la Ploieşti, cu CS Mioveni, pe care au câştigat-o cu scorul de 2-1.

Începem săptămâna cu un pariu îndrăzneţ în vederea rulării celor mai bune bonusuri pariuri de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 29 iunie 2020

Astra este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1, la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaş şi la două puncte în spatele adversarei din această seară şi a Botoşaniului. Obiectivul lui Alibec şi al colegilor săi este confuz în acest sezon având în vedere că echipa nu a primit licenţă pentru sezonul viitor de cupe europene. Gazdele au un singur succes în ultimele opt runde, cu FC Botoşani, scor 1-0.

Pasionaţii de jocuri de noroc găsesc în articolele noastre speciale nenumărate bonusuri casino şi multe promoţii extrem de interesante.

Pontul Zilei la pariuri, 29 iunie 2020

De cealaltă parte, FCSB pare să îşi fi luat gândul de la titlu după ultimele rezultate din campionat. De când s-a reluat Liga 1, roş-albaştrii nu au reuşit să câştige împotriva niciunei echipe. Mai întâi au pierdut în Gruia, scor 0-1, după care au remizat acasă, cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2. FCSB şi-a recăpătat însă moralul după ce a ajuns cu un pas în finala Cupei României. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă a câştigat manşa tur a derbyului cu Dinamo, scor 3-0. În campionat, vicecampioana nu pare să îşi găsească deloc cadenţa. În ultimele şapte runde a obţinut doar un succes, chiar înainte de întrerupere competiţiei, scor 4-1, pe Naţional Arena, în faţa celor de la U Craiova. Mai mult, FCSB nu are deloc amintiri plăcute cu Astra. Giurgiuveni au câştigat de fiecare dată ultimele două confruntări directe.

  • Astra - FCSB 2 @ 1.95

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare