Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 29 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 29 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 29 mai 2020. Start în etapa cu numărul 29 din Bundesliga. Ocupanta locului 8, Freiburg, primeşte vizita lui Bayer Leverkusen, formaţie clasată pe locul al cincilea.

Partida este programată să înceapă la ora 21:30. Gazdele au călcat din nou strâmb în campionat şi se îndepărtează de obiectivul principal, calificarea într-o cupă europeană la finalul sezonul. Deşi a avut o prestaţie ofensivă foarte bună contra lui Eintracht Frankfurt, echipă pe care a conduns- atât cu 1-0, cât şi cu 3-1, dar pe care tot nu a reuşit să o învingă.

Cote profitabile şi ponturi pariuri de neratat vă aşteaptă în rubrica noastră specială, unde, în fiecare zi, puteţi găsi bilete câştigătoare recomandate de experţii noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 29 mai 2020

Frankfurt a restabilit egalitate în ultimele 15 minute de joc. Bilanţul confruntărilor cu Bayer Leverkusen nu este deloc unui favorabil pentru Freiburg, care nu a mai câştigat de trei ani această confruntare. S-au jucat cinci meciuri Freiburg - Leverkusen în această perioadă, iar gazdele de astăzi au dat un singur gol. Zece victorii, opt egaluri şi zece eşecuri este bilanţul de până acum al lui Freiburg, care are totuşi golaveraj negativ, 38 la 40. În ultimele şapte runde din Bundesliga a obţinut doar o victorie şi nu a marcat în trei din ultimele cinci meciuri de pe propriul teren.

În aşteptarea meciurilor din weekend, pentru bilete câştigătoare, vă punem la dispoziţie ponturi fotbal foarte bune şi cote profitabile pentru toate tipurile de pariori.

Pontul Zilei la pariuri, 29 mai 2020

De cealaltă parte, Leverkusen era în formă bună înaintea ultimei etape, trei succese consecutive, în care a marcat de 11 ori şi a luat doar două goluri. A venit însă duelul cu Wolfsburg, pierdut cu scorul de 1-4. Înaintea partidei cu „lupii”, starul lui Bayer, Kai Havertz avea patru meciuri consecutive cu gol înscris.

Puştiul de 20 de ani a reuşit să dea duble atât cu Werder Bremen, cât şi cu Gladbach. Înainte să fie învinse de Wolfsburg, „aspirinele” aveau o serie de şapte meciuri consecutive fără eşec. Bayer Leverkusen a avut parte de meciuri spectaculoase în ultimele şase deplasări ambele echipe marcând de fiecare dată. La fel de spectaculos se anunţă şi duelul cu Freiburg. Ultimele patru confruntări directe s-au încheiat cu o medie de peste 2,5 goluri marcate.

  • Freiburg - Leverkusen 2&Peste 1.5 goluri @ 1.95

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare