Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 29 martie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 29 martie 2020

Fotbal

Comentarii

În această noapte, de la ora 01:00, este programată partida dintre Jalapa şi Juventus Managua. Duelul face parte din cadrul celei de a doua etape a campionatului din Nicaragua, una dintre puţinele ţări de pe planetă care nu şi-a amânat competiţia încă

Acolo se desfăşoară etapa cu numărul 12 a sezonului. Meciul are o miză foarte importantă având în vedere că ambele echipe poartă o luptă crâncenă pentru a ocupa un loc în play-off-ul. În funcţie de cum se va termina un alt joc din cadrul aceleiaşi etape, Real Madrid - Deportivo Ocotal, e foarte posibil ca cei învinşi în confruntarea de la Jalapa să ajungă sub linia ocupantelor primelor şase poziţii, gazdele ocupă locul 5. 

În fiecare zi, chiar şi în această perioadă de criză, vă pregătim cele mai bune bonusuri pariuri pentru a face bani în urma biletelor voastre.

Pontul Zilei la pariuri, 29 martie 2020

Au 15 puncte şi un golaveraj de 11 la 11. În cele cinci partide disputate pe teren propriu a obţinut patru victorii şi a înregistrat o remiză. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în deplasare, acolo unde, Japala nu a obţinut niciun succes: două remize şi patru eşecuri.

Multe bonusuri casino avantajoase şi promoţii speciale vă sunt puse la dispoziţie de specialiştii noştri.

De cealaltă parte, Juventus Managua este pe poziţia a şasea, cu 13 puncte şi un golaveraj de 17 la 15. În cazul în care nu se va califica în play-off, aceasta va fi prima ei astfel de contraperformanţă din ultimele trei sezoane. Echipa are un parcurs slab atât pe teren propriu cât şi pe teren străin. În cele cinci meciuri jucat în deplasare în Clausura nu a reuşit să bată pe nimeni, bifând două remize şi suferint trei înfrângeri. Acasă, Juventus s-a descurcat ceva mai bine.

Pontul Zilei la pariuri, 29 martie 2020

Are un bilanţ de trei succesuri, două remize şi un eşec. Prin urmare, oaspeţii sunt într-o scădere de formă spre deosebire de anul trecut, atunci când a terminat în Apertura pe poziţia a cincea. În campionatul trecut a terminat în Clausura a patra, iar în Apertura a şasea. Are doar o singură calificare în semifinalele play-off-ului.

  • Jalapa - Juventus Managua GG @ 1.7

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare