Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 3 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 3 mai 2020

Fotbal

Comentarii

În Belarus, Vysshaya Liga îşi desfăşoară în acest weekend runda cu numărul şapte. Una dintre confruntările de duminică este cea dintre Şahtior Soligorsk şi Isloch Minsk.

Meciul este programat la ora 20:00, acesta fiind ultimul din această zi. Deşi gazdele pornesc cu prima şansă, partida din această seară se anunţă cât se poate de interesantă, având în vedere că cele două se descurcă mai bine când se află în posturi diametral opuse. Şahtior este pe locul 2 în clasamentul formei arătate pe teren străin, în timp ce Isloch este cea mai bună echipă la meciurile de acasă. După primele şanse runde, echipa la care evoluează şi fostul golgheter al României, Azdren Llullaku este pe locul 12.

Puneţi mâna pe un bonus pariuri sportive care este pregătit special pentru voi, iar cotele noastre profitabile sunt găsite special pentru a da lovitura cu biletul vostru.

Pontul Zilei la pariuri, 3 mai 2020

Soligorsk are un bilanţ de două victorii, două egaluri şi două eşecuri. Opt puncte au strâns gazdele de azi până acum. Golaverajul nu este unul de lăudat, dar măcar este unul pozitiv. Şahtior are cinci goluri marcate şi trei încasate. Meciurile de acasă nu îi priesc deocamdată. În cele trei partide în care a fost gazdă, Şahtior Soligorsk nu a câştigat niciodată, bifând o remiză şi suferind două înfrângeri. Mai mult, din cele cinci goluri marcate, Llullaku si ai săi au punctat doar acasă pe arena proprie, acolo unde au şi încasat toate golurile de până acum.

Dacă vă e dor de loviturile date în casinouri, puteţi încerca şi jocurile din online, unde vă aşteaptă jackpoturi uriaşe pe care le puteţi debloca prin ajutorul unor bonusuri jocuri aparate de neratat.

Pontul Zilei la pariuri, 3 mai 2020

Moralul este însă unul bun după ce Şahtior a câştigat ultimele două meciuri oficiale. Trupa din Isloch are toate şansele să plece cu un rezultat bun de la Soligorsk. Momentan se află pe locul 3, cu 12 puncte. Patru victorii şi două victorii este bilanţul trupei din Minsk. Oaspeţii sunt pe plus şi cu golaverajul, nouă goluri marcate şi şapte încasate. În deplasare are însă un parcurs groaznic Isloch Minsk. Nu a obţinut niciun punct pe teren străin, acolo unde nu a evoluat însă decât o singură dată, pierzând acea partidă. În ultimele cinci meciuri directe cu Şahtior Soligorsl, Isloch Minsk a câştigat de trei ori şi a pierdut de două ori.

  • Soligorsk - Isloch Minsk Marchează oaspeţii @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare