Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 30 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 30 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Belarus rămâne una dintre puţinele ţări de pe planetă care îşi desfăşoară competiţiile fotbalistice în plină pandemie de COVID-19.

Este şi cazul campionatului destinat echipelor de rezerve. Meciul despre care vorbim în acest articol este cel dintre satelitul lui Energetik şi cel al lui Smolevichi. Deşi au reuşit să obţină o victorie pe propriul teren cu FK Gorodeja 2, gazdele au călcat strâmb în runda precedentă atunci când au fost învinse în deplasarea de la Neman 2, în ciuda faptului că au evoluat mai bine de 60 de minute cu un om în plus.

În articolele noastre vă aşteaptă bilete câştigătoare şi cote profitabile, astfel încât să profitaţi din plin de oricare bonus pariuri sportive de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 30 aprilie 2020

În ciuda acestei înfrângeri, satelitul celor de la Energetik este în continuare pe poziţia a 12-a în Vysshaya Liga Reserve. Cinci puncte are până acum Energetik 2 şi goalverak negativ, minus trei. În schimb, Smolivechi 2 a av ut parte de un debut extraordinar de sezon, dar după a intrat în picaj. Satelitul echipei de seniori a oaspeţilor care tocmai a revenit în prima ligă din Belarus a pierdut la scor de neprezentare în faţa celor de la Dinamo Minsk.

E momentul perfect pentru microbişti să încerce lucruri noi. În lipsa competiţiilor tari din fotbalul mondial, puteţi încerca şi bonusuri jocuri aparate care vă aşteaptă în recomandările experţilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 30 aprilie 2020

Acest rezultat a reprezentat a treia înfrângere consecutivă pentru Smolevichi 2. Înaintea meciului direct din această etapă, gruparea de lângă Minsk se afla pe locul 8 în clasament, cu nouă puncte câştigate şi cu un golaveraj negativ, minus cinci punct. Are trei victorii şi tot atâtea înfrângeri. Oaspeţii nu au înregistrat niciun rezultat de egalitate în ultimele 11 meciuri pe care le-au jucat. Smolevichi 2 are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 16 goluri primite în primele şase etape. Oaspeţilor nu le plac egalurile nici când joacă în deplasare. De şapte meciuri nu a mai rezimat cu nimic pe teren străin. În aceste şapte deplasări a luat cel puţin un gol de fiecare dată.

  • Energetik 2 - Smolevichi 2 Peste 2.5 goluri @ 2.55

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare