Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 30 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 30 august 2020

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Viitorul sunt adversare în etapa a doua din sezonul regulat al Ligii 1. Meciul se joacă pe Naţional Arena şi va începe la ora 21:00.

Echipa lui Toni Petrea e în formă bună în acest start de sezon. A câştigat atât meciul din prima etapă, cu Astra Giurgiu, cât şi partida din primul tur preliminar al Europa League, cu FC Shirak. Ambele victorii au fost obţinute la scor de neprezentare de către roş-albaştrii. În primul meci au punctat Man, Florin Tănase şi Moruţan, din penalty, în timp ce împotriva armenilor au înscris Olaru, acelaşi Florin Tănase, din penalty, şi Buziuc.

De fiecare dată, biletul zilei este conceput special pentru toţi cei care vor să încaseze şi care vor să dea lovitură după lovitură în această lume nebună a jocurilor de noroc.

Pontul Zilei la pariuri, 30 august 2020

Gazdele continuă astfel parcursul bun din finalul ediţiei trecute, atunci când au reuşit să ia Cupa României după o pauză de cinci ani. Cu Petrea pe bancă, echipa bucureşteană are patru victorii din cinci meciuri oficiale, excepţie făcând eşecul cu CFR Cluj, scor 0-2. În sezonul trecut, FCSB a luat toate punctele din confruntările cu Viitorul. Cele două echipe s-au întâlnit doar în sezonul regulat. Roş-albaştri au câştigat acasă cu 2-1 şi la Ovidiu cu 2-0.

Toate cotele şi toate biletele noastre profitabile sunt recomandate de Andrei Dumitru, care are o experienţă bogată în spate în domeniul pariurilor sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 30 august 2020

De cealaltă parte, campioana ultimului play-out a început cu un semieşec campionatul. Pe teren propriu, noua echipă a lui Ruben de la Barrera a scos doar o remiză, scor 1-1, cu nou-promovata UTA Arad. Golul echipei de la malul Mării Negre a fost înscris de Gabi Iancu, din penalty. Iancu e principala armă a constănţenilor. Atacantul a fost golgheterul stagiunii precedente, atunci când a marcat 18 goluri. Viitorul nu a mai câştigat contra roş-albaştrilor, din 2019, atunci când cele două echipe erau adversare în play-off, iar constănţenii s-au impus cu scorul de 2-1 pe Naţional Arena. A fost doar al cincilea succes obţinut de Viitorul în cele 27 de meciuri cu FCSB. În play-out, Viitorul a defilat. Echipa al cărui patron e Gică Hagi a terminat pe primul loc, la opt puncte peste Hermannstadt.

  • FCSB - FC Viitorul GG @ 1.95

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare