Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 30 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 30 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Meci extrem de dificil pentru Genoa în runda cu numărul 29 din Serie A. Fosta echipă a lui Ionuţ Andrei Radu primeşte vizita liderului şi campioanei en-titre Juventus.

Partida este programată să înceapă la ora 22:45. Genoa a câştigat ultimul meci acasă cu Juventus, scor 2-0. Până la finalul campionatului au mai rămas nouă etape, iar gazdele tremură pentru rămânerea în primul eşalon. Genoa este pe locul 16 şi are 26 de puncte, doar cu unul mai mult decât prima poziţie retrogradabilă.

Daţi lovituri importante cu bonusuri pariuri online de neratat în această perioadă şi începeţi săptămâna aşa cum trebuie cu bilete câştigătoare.

Pontul Zilei la pariuri, 30 iunie 2020

Post-pandemie, Genoa nu a reuşit să obţină decât un punct în cele două jocuri pe care le-a disputat, din egalul cu Brescia, scor 2-2. În celălalt meci a fost victima Parmei, scor 1-4. Genoa nu a mai câştigat din martie, atunci când învingea pe AC Milan, scor 2-1. După ce va primi vizita lui Juve, Genoa se deplasează la Udinese.

Pasionaţii de jocuri de noroc pot încerca bonusuri pacanele pentru a obţine sume importante de bani în conturile de pariori de la diferite case de pariuri online.

Pontul Zilei la pariuri, 30 iunie 2020

Juventus este din nou cu o mână pe un titlu în Serie A, mai exact al nouălea consecutiv. „Bătrâna Doamnă” este pe locul 1 în clasament, la patru lungimi de principala urmăritoare, Lazio. De când s-a reluat competiţia, alb-negrii au câştigat ambele meciuri fără gol primit, scor 2-0 cu Bologna şi scor 4-0 cu Lecce. Juve a pierdut însă un trofeu, Cupa Italiei, la loviturile de departajare, în faţa lui Napoli. Până acum, campioana en-titre nu a primit însă niciun gol în cele patru partide disputate. La Genoa nu s-a mai impus de acum trei ani, când a câştigat cu 4-2. Cristiano Ronaldo este al doilea cel mai bun marcator din Serie A, cu 23 de goluri, cinci mai puţine decât Ciro Immobile. După Genoa, Juve are derby cu Torino.

  • Genoa - Juventus 2 @ 1.45

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare