Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 31 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 31 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 31 mai 2020. Dynamo Dresda este în faţa primului joc oficial după o pauză de aproximativ trei luni.

Va fi un meci extrem de dificil având în vedere că o întâlneşte pe una dintre principalele candidate la promovarea în Bundesliga, VfB Stutgart. Pentru Dresda acesta va fi primul meci oficial deoarece şi-a amânat primele trei partide de după restartul campionatului din Zweite din cauza cazurilor cu COVID-19 de la echipă, cazuri care au prelungit starea de izolare a fotbaliştilor. 

Cu un procentaj de câştig de 70%, multe ponturi pariuri vă aşteaptă în fiecare zi în articolele pregătite de experţii noştri, care au ani în spate în acest domeniu.

Pontul Zilei la pariuri, 31 mai 2020

Dresda este în prezent lanterna roşie a clasamentului, cu 24 de puncte obţinute în 25 de meciuri. Este la cinci lungimi de locul de baraj care este ocupat acum de Karlsruhe, echipă cu patru meciuri în plus disputate. Ultimul loc salvator, 15, ocupat de Nurnberg, se află la opt puncte de Dynamo Dresda.  Înainte de întreruperea sezonului, gazdele de astăzi şi-au câştigat ultimele două partide, scor 2-1, cu Regensburg şi 2-1, cu Aue.

Siguranţă şi încredere, aşa trebuie să priviţi ponturi fotbal pe care le oferim pe telekomsport.ro, unde cotele profitabile ies de fiecare dată.

Pontul Zilei la pariuri, 31 mai 2020

De cealaltă parte, Stuttgart s-a instalat pe locul 2, loc direct promovabil, după succesul nebun din derbyul contra lui Hamburg de joia trecută. Şvabii erau conduşi după primele 45 de minute cu scorul de 0-2, dar au revenit senzaţional după pauză şi s-au impus cu scorul de 3-2, cu un gol decisiv înscris în ultimul minut de joc. Stuttgart este acum la două puncte deasupra lui Hamburg în lupta pentru promovarea directă. VfB începuse slab campionatul. A fost învinsă în ambele meciuri de dinaintea derbyului cu HSV, scor 1-2 la Wiesbade şi scor 2-3 la Kiel. Acestea practic nici nu mai conteză acum după succesul nebun de la Hamburg. Înainte de această victorie, oaspeţii de azi aveau patru meciuri consecutibe fără succes în 2. Bundesliga, înterval în care bifaseră doar o remiză înaintea derbyului care a încheiat etapa cu numărul 28.

  • Dresda - Stuttgart Sub 2.5 goluri @ 2.30

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare