Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 4 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 4 mai 2020

Fotbal

Comentarii

În Turkmenistan, Yokari Liga este activă chiar şi pe timp de pandemie de coronavirus.

În această primă zi a săptămâni se dispută meciuri din etapa cu numărul şase. Unul dintre aceste meciuri de luni este cel care le pune faţă în faţă pe Altyn Asyr şi pe FC Asgabat. Jocul va începe la ora 16:30 şi va închide ziua de fotbal din Turkmenistan. Gazdele au început cu dreptul campionatul. Fotbaliştii lui Altyn sunt singurii care nu au cunoscut până acum gustul înfrângerii. Ofensiva este şi ea la înălţime. Atacanţii au marcat de şapte ori, patru din aceste goluri fiind înscrie în ultimele trei etape.

Orice bonus pariuri poate fi transformat în balanţă reală de bani, direct în contul vostru, cu ajutorul cotelor profitabile pe care vi le recomandăm în articolele noastre zilnice.

Pontul Zilei la pariuri, 4 mai 2020

O treabă bună fac însă şi fundaşii, cu doar patru goluri primite. Altyn este pe locul 3 în Yokari Liga, cu şapte puncte câştigate acasă din total de nouă, ceea ce demonstrează că atunci când joacă pe teren propriu pleacă favorită. Un singur gol a încasat până acum Altyn Asyr pe teren propriu şi acela venind de la echipa cu cel mai slab atac din campionat, Merw. Se anunţă un meci echilibrat având în vedere că şi Asgabat trece printr-o perioadă bună. Oaspeţii de azi sunt pe locul 2 în Yokari Liga, cu zece puncte, la două puncte în spatele primului loc pe care se află Ahal.

Nenumărate bonusuri cazinou vă aşteaptă în materiale speciale create de experţii noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 4 mai 2020

La fel ca Altyn, Asgabat a marcat şi ea tot şapte goluri până acum. Defensiva este însă una superioară, cu doar trei goluri primite. Cinci din cele şapte goluri date au fost în runda precedentă, atunci când Asgabat a învins-o pe Nebtici, scor 5-2. Oaspeţii de azi au pierdut doar un meci până acum, scor 0-1, cu Kopetdag. Pe teren străin, FC Asgabat a câştigat şapte puncte şi este pe primul loc în acest moment când vine vorba de meciurile disputate în deplasare. În ultimele cinci confruntări directe, Altyn a câştigat de trei ori, iar Asgabat o singură dată. Un meci s-a terminat la egalitate, dar ultimul duel a fost câştigat de oaspeţii din această rundă, scor 2-1.

  • Altyn Asyr - FC Asgabat GG @ 2.07

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare