Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 5 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 5 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Yokari Liga, prima ligă din Turkmenistan, a ajuns la runda cu numărul şase, competiţia fiind printre puţinele din întreaga lume care se desfăşoară fără probleme pe timp de pandemie de coronavirus.

Ultimul meci al rundei se joacă, marţi, de la ora 16:30 şi le pune faţă în faţă pe Ahal şi pe Energetik. Înaintea acestui meci, gazdele au fost învinse în ultimul joc de campionat de către cei de la Altyn Asyr. Chiar şi aşa, Ahal conduce liga din Turkmenistan instalându-se după cinci etape în fotoliul de lider. 

Pe lângă biletele câştigătoare pe care vi le oferim, în articolele noastre, puteţi găsi şi cele mai bune recomandări pentru bonusuri pariuri online pe care nu trebuie să le rataţi.

Pontul Zilei la pariuri, 5 mai 2020

Ahal a reuşit să bifeze patru victorii din patru în debutul acestui campionat şi are cea mai bună apărare: doar două goluri încasate. Nici atacul nu este unul deloc rău: fotbaliştii lui Ahal au marcat de nouă ori, aceasta fiind a doua cea mai bună ofensivă după cea a lui Altyn Asyr, care a înscris 11 goluri.

Dacă vă e dor de sunetul jocurilor cu sloturi din casinouri, puteţi încerca şi variantele online, prin intermediul unor bonusuri pacanele foarte bune, care oferă şi ele jackpoturi de neratat.

Pontul Zilei la pariuri, 5 mai 2020

De cealaltă parte, situaţia nu este la fel de bună şi la cei de la Energetik. Oaspeţii sunt pe locul şapte în clasament, penultimul din Yokari Liga. Energetik a fost învinsă în două meciuri şi a înregistrat două rezultate de egalitate. S-a impus o singură dată în acest campionat, cu Nebitci. scor 2-1. În ultimele opt meciuri disputate pe terenul lui Ahal, Energetik nu a reuşit să bifeze decât o singură victorie, cu scorul de 3-2, în luna noiembrie a anului 2018. În rest, Energetik a fost învinsă de şase ori pe acest stadion, anul trecut fiind învinsă cu scorul de 0-4 în septembrie 2019 şi în august 2016. În general energetik se descurcă slab pe teren străin, ea fiind învinsă în cinci din ultimele zece deplasări. Mai mult, în patru din ultimele cinci deplasări, oaspeţii de azi nu au reuşit să dea gol.

  • Ahal - Energetik Peste 2,5 goluri @ 1.62

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare