Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 6 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 6 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 6 august 2020. Patru ani au trecut de la ultimul succes al Sevillei în Europa League. Andaluzii sunt echipa care are cele mai multe trofee în această competiţie, cinci la număr.

Finala din 2015 s-a jucat la Basel, iar Sevilla a învins-o atunci pe Liverpool, scor 3-1. Sevilla a ajuns să înfrunte Roma după ce în 16-imi i-a eliminat pe românii de la CFR Cluj, scor 1-1 la general, dar golul marcat în deplasare a fost de partea spaniolilor.

Nu ezitaţi şi daţi lovituri importante cu cel mai tare bonus pariuri sportive de pe piaţa jocurilor de noroc din România.

Pontul Zilei la pariuri, 6 august 2020

Tehnicianul Julien Lopetegui nu va putea conta pe serviciile sârbului Nemanja Gudelj, depistat pozitiv cu coronavirus. În ultimele opt partide pe care le-a jucat în această competiţie, Sevilla a pierdut o singură dată, cu APOEL Nicosia, scor 0-1. Pe teren propriu, în Europa League, andaluzii au o serie de invincibilitate de 26 de partide.

Nenumărate bonusuri jocuri aparate vă aşteaptă în articolele noastre speciale, pregătite de experţii noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 6 august 2020

De cealaltă parte, AS Roma a ajuns în primăvara europeană după ce a terminat pe locul 2 grupa J. În optimi, capitolinii au trecut cu mare dificultate de Gent. A fost 1-0 pe Olimpico şi 1-1 pe Ghelamco Arena, la finalul unui meci dominat cap coadă de belgieni. În schimb, fotbaliştii antrenaţi de Paulo Fonseca au terminat în forţă campionatul din Italia. Romanii au câştigat cu scorul de 3-1 în deplasarea campioanei în exerciţiu, Juventus, în urmă cu mai puţin de o săptămână. Jordan Veretout va lipsi de la această confruntare având în vedere că e suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. Roma a pierdut doar unul ddin ultimele nouă meciuri jucate în UEFA Europa League, scor 1-2 pe terenul Borussiei Monchengladbach. De-a lungul celor opt meciuri jucat în acest sezon de UEL, Roma a dat gol de fiecare dată. Cel mai bun marcator al italienilor este Edin Dzeko, cu trei reuşite.

  • Sevilla - AS Roma Peste 2,5 @ 2.05

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare