Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 7 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 7 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 7 august 2020. După ce a ratat titlul din Premier League în faţa lui Liverpool, Manchester City are ca obiectiv câştigarea primei ei Ligi a Campionilor.

Echipa lui Pep Guardiola porneşte favorită în returul cu Real Madrid, având în vedere că în prima manşă a câştigat cu 2-1. Englezii au încheiat sezonul cu cinci victorii la rând, în faţa lui Newcastle, Brighton, Bournemouth, Watford şi Norwich. Patru dintre succese au fost categorice, cu scoruri de 4-0 sau 5-0.

Cele mai bune bonusuri case de pariuri vă aşteaptă în articolele pregătite speciale de experţii noştri, totul pentru a vă fi mai uşor să daţi lovitura cu biletele voastre.

Pontul Zilei la pariuri, 7 august 2020

Champions League a rămas singura miză pentru City după ce aceasta a fost eliminată şi din FA Cup de Arsenal, echipă care urma să şi câştige în cele din urmă Cupa Angliei. City merge foarte bine în Liga Campionilor, acolo unde nu a mai pierdut de opt jocuri şi unde a înscris minim două goluri în 13 din ultimele 16 meciuri. În patru din cele mai recente şase partide, Man City a reuşit să scape fără gol primit. Englezii sunt acum în căutarea răzbunării după ce în 2016 au fost eliminaţi de Real în semifinalele competiţiei.

E o perioadă în care avem ceva mai puţine meciuri, însă acum e momentul perfect pentru a profita de bonusuri sloturi care vă pot ajuta să obţineţi jackpoturi impresionante.

Pontul Zilei la pariuri, 7 august 2020

De cealaltă parte, Real Madrid a terminat cu un trofeu important sezonul din LaLiga. „Galacticii” lui Zinedine Zidane au cucerit titlul în Spania după trei ani de secetă, dar francezul vrea să pună mâna şi pe al patrulea trofeu Champions League, după cele din 2016, 2017 şi 2018. În ultimele 11 meciuri oficiale, campioana Spaniei este invincibilă. Mai mult, zece din aceste 11 partide au fost câştigate de gruparea blanco. Real Madrid a călcat strâmb doar în ultima etapă, atunci când a remizat cu Leganes, scor 2-2, dar echipa lui ZIdane era deja campioană. Sezonul trecut, Real Madrid s-a oprit în optimi după ce a fost eliminată de Ajax, sezonul 2009-2020 fiind ultimul în care ibericii rataseră penultimul act al competiţiei. Guardiola are de ce să se teamă de Real Madrid. Cel mai decorat club din istorie are şapte victorii la rând pe teren străin în optimile UEFA Champions League. Apărarea condusă de Sergio Ramos nu a primit gol în cinci din ultimele opt meciuri.

  • Man City - Real Madrid GG @ 1.50

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare