Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Continuă seria de pronosticuri din competiţiile care se desfăşoară în Belarus, una dintre puţinele ţări care şi-a continuat activitatea în ciuda pandemiei de coronavirus.

Pontul Zilei de astăzi vine pentru o partidă din Vysshaya Liga Reserve. De la ora 14:00, Gorodeja 2 primeşte vizita lui FC Minsk 2. Gazdele au început extrem de modest sezonul. Sunt pe ultimul loc în competiţia destinată sateliţilor echipelor din prima ligă a Belarusului. Gorodeja 2 are a câştigat un singur punct în primele şapte etape, marcând numai două goluri.

Profitaţi la maximum de fiecare bonus pariuri de pe piaţă prin intermediul biletelor noastre care au o rată de câştig de 70%.

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Punctul a fost obţinut din remiza albă cu Soligorsk 2. Singurul aspect cât de cât pozitiv pentru gazde este faătul că echipa a primit numai şapte goluri în ultimele trei etape, dar este nevoie să şi marcheze pentru a scăpa de ultimul loc. Partida cu formaţia din capitala Belarusului se anunţă destul de complicată având în vedere că Minsk 2 se prezintă într-o formă mai bună.

Dacă vă este dor de jocurile clasice de sloturi, puteţi încerca bonusuri cazinou care vă pot îmbogăţi în această perioadă în care sportul ne lipseşte cu desăvârşire.

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Minsk 2 se află pe locul 2 în clasament, în spatele lui Dinamo Minsk, la doar trei lungimi distanţă. FC Minsk a pierdut doar o singură dată în ultimele cinci meciuri. Singurul eşec a fost suferit pe terenul lui Brest. Până în prezent, Minsk 2 a înscris de 15 ori în cele şapte etape, având o medie de peste două goluri marcate pe meci. Opt goluri a încasat până acum Minsk 2. Trei din cele opt goluri au fost primite în înfrângerea cu Rukh Brest. În cele patru deplasări pe care le-a avut în acest sezon, formaţia oaspete a bifat trei succese şi a înscris de şapte ori. În ultimele cinci confruntări directe, Minsk 2 a învins-o de trei ori pe Gorodeja 2. O partidă s-a încheiat la egalitate, iar o victorie i-a aparţinut Gorodejei.

  • Gorodeja 2 - Minsk 2 Peste 1,5 goluri PR @ 1.75 @ 1.62

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare