Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 8 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 8 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Atalanta e una dintre cele mai în formă echipe din Europa şi şi-a asigurat din punct de vedere matematic calificarea pentru următorul sezon după UEFA Champions League.

În acest sezon, gazdele celor de la Sampdoria este una dintre revelaţiile celei mai importante competiţii intercluburi având în vedere că e calificată în sferturi, după ce a trecut de Valencia în optimi. Gruparea din Bergamo ocupă locul 4 în Serie A, la doar un punct în spatele ultimei echipe de pe podium, Inter, şi la 15 lungimi deasupra următoarei clasate, AS Roma.

Intraţi în cursa pentru cele mai tari bonusuri case de pariuri cu biletele şi cu pronosticurile recomandate de experţii noştri în toate articolele speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 8 iulie 2020

Atalanta are o serie incredibilă, zece victorii la rând, indiferent de competiţiile în care a evoluat. Fiorentina, Roma, Valencia(tur-retur), Lecce, Sassuolo, Lazio, Udinese, Napoli şi Cagliari fiind victimele Atalantei. Pentru gazde, acesta va fi ultimul meci dinaintea derby-ului cu Juventus. În Serie A, Atalanta are o serie de opt victorii consecutive. A înscris cel puţin două goluri în opt din ultimele nouă meciuri de pe teren propriu din campionat. Apărarea Atalentei e şi ea bună. Nu a primit niciun gol în ultimele două runde.

Jocuri nebune şi premii uriaşe vă aşteaptă pe cele mai tari site-uri, iar noi v-am pregătit multe bonusuri sloturi care vă vor ajuta să daţi lovituri importante.

Pontul Zilei la pariuri, 8 iulie 2020

Sampdoria a ieşit din zona fierbinte a clasamentului după ce a reuşit să se impună în ultimele două runde, scor 2-1, la Lecce şi scor 3-0, cu SPAL, acasă. Fotbaliştii genovezi sunt pe poziţia a 14-a în Serie A, la şapte puncte deasupra locurilor care duc în eşalonul second. Înainte de aceste succese, echipa antrenată de Claudio Ranieri suferise trei înfrângeri la rând, cu Inter, AS Roma şi Bologna. În ultimele cinci deplasări, Sampdoria a câştigat de două ori, cu Torino şi cu Lecce, dar a pierdut deplasările complicate cu Lazio, Inter şi Roma. Sampdoria are un istoric recent foarte bun în confruntările cu Atalanta. A câştigat trei din ultimele cinci. După acest meci, Sampdoria va juca în compania lui Udinese.

  • Atalanta - Sampdoria Peste 2,5 @ 1.41

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare