Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 8 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 8 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 8 mai 2020, vine tot din Belarus. Ţara din fostul spaţiu sovietic este printre puţinele care îşi desfăşoară competiţiile fără întrerupere de când a început pandemia de COVID-19.

Partida analizată în acest articol este cea dintre Gorodeja şi Minsk. Meciul va începe la ora 19:00 şi este programat în cadrul etapei a opta din Vysshaya Liga. Gazdele au început bine sezonul, dar în ultimele runde e în scădere de formă. În ultimele două etape, Gorodeja a câştigat doar un punct din cele zece pe care le-a adunat până în prezent.

În aşteptarea meciurilor din Bundesliga, vă propunem pronosticuri din campionatul Belarusului, astfel încât să vă îndepliniţi fără probleme toate condiţiile de rulaj la oricare bonus pariuri sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 8 mai 2020

Rezultatele o clasează pe locul 9 în Vysshaya Liga. Golaverajul este şi el negativ pentru Gorodeja, care a marcat de patru ori şi a încasat şase goluri. Etapa trecută, gazdele de azi au încercat să o încurce pe BATE Borisov, dar au pierdut cu scorul de 0-2. Interesant este faptul că în nicun meci al Gorodejei din acest sezon nu s-au înscris peste două goluri.

Cele mai bune promoţii şi cele mai tari bonusuri jocuri aparate vă aşteaptă în materialele noastre speciale, doar pentru nu simţi lipsa pariurilor sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 8 mai 2020

Minsk nu este în cel mai bun moment al sezonului. În ultimele cinci meciuri a câştigat o singură dată. Mai mult, în ultimele cinci jocuri, oaspeţii de azi au primit 11 goluri. Cinci au venit chiar în runda precedentă, atunci când Zhodino a câştigat cu 5-2. Chiar daca a venit împotriva echipei de pe locul 2, eşecul nu poate fi unul uşor de digerat. Minsk se descurcă însă onorabil pe teren străin. Are două victorii şi două înfrângeri. În ceea ce priveşte golaveraul din primele şapte etape, acesta este unul negativ, 11 goluri marcate şi 15 primite. În ceea ce priveşte ultimele confruntări directe, Gorodeja a câştigat de trei ori, iar Minsk de două ori. Echipa din capitala Belarusului a câştigat chiar ultimul direct, scor 3-1.

  • Gorodeja - Minsk GG @ 2.05

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare