Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 9 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 9 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 9 iulie 2020. Astăzi, de la ora 22:45, Verona primeşte vizita lui Inter Milano în etapa cu numărul 31 din Serie A.

Gazdele îşi puneau speranţele într-o posibilă participare în viitorul sezon de Europa League. Hellas a pierdut însă teren deoarece în ultimele patru runde nu a reuşit să câştige decât contra Parmei, scor 3-2. În acest interval, Verona a primit mereu cel puţin două goluri, iar în ultima etapă a pierdut total surprinzător în faţa candidatei la retrogradare, Brescia, care s-a impus cu 2-0 prin reuşitele lui Papetti şi Donnarumma.

Nu ezitaţi şi rulaţi cel mai tare bonus pariuri de pe piaţă prin intermediul biletelor noastre oferite de specialişti cu ani de experienţă în spate.

Pontul Zilei la pariuri, 9 iulie 2020

Istoricul confruntărilor cu Inter nu le trezeşte amintiri plăcute fanilor Veronei, care a fost învinsă în 11 din ultimele 13 dueluri directe. Mai mult, în precedentele 16 meciuri cu nerazzurri, Verona a primit cel puţin două goluri în 15 dintre aceste partide. Au fost însă meciuri spectaculoase între cele două formaţii, mai ales recent, când, în şase din ultimele şapte partide în care Verona a jucat acasă cu Inter s-a marcat de minim trei ori.

Pasionaţii de jocuri cu sloturi găsesc în articolele noastre bonusuri cazinou de top, special concepute pentru a da lovituri impresionante de fiecare dată.

Pontul Zilei la pariuri, 9 iulie 2020

De cealaltă parte, Inter are moralul afectat după ultimul rezultat. Deşi câştigase în faţa Bresciei cu scorul de 6-0, echipa lui Antonio Conte s-a făcut de râs chiar pe Meazza, acolo unde a fost victima Bolognei, care s-a impus cu 2-1, în ciuda faptului că nerazzurri deschiseseră scorul la jumătatea primei reprize, prin Romelu Lukaku, iar din minutul 57 au jucat în superioritate numerică în urma eliminării lui Soriano. Mai mult, Inter a ratat o lovitură de pedeapsă prin Soriano. Ca urmare a acestui rezultat, fotbaliştii lui Conte tremuri acum pentru locul 3 din Serie A. Inter are un avans de numai un punct în faţa Atalantei, echipă aflată într-o formă de senzaţie. Şansa oaspeţilor constă în faptul că atât Lazio, cât şi Juventus s-au încurcat. Inter poate spera şi la locul 2, dar trebuie să câştige în faţa Veronei, deoarece Lazio are un avans de patru puncte. Echipa lui Conte are probleme în deplasare, acolo unde a pierdut două din ultimele trei partide.

  • Verona - Inter GG @ 1.73

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare