Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 9 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 9 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 9 mai 2020, de astăzi vine din Turkemnistan, una dintre puţinele ţări care nu are nicio problemă să îşi desfăşoare competiţiile pe perioada pandemiei cu coronavirus.

Meciul pe care îl prezentăm este cel dintre Energetim şi Sagadam, programat la ora 16:00, în cadrul etapei a şaptea din Yokari Liga. Formaţia oaspete este pe locul şapte în ierarhia din Turkmenistan. Gazdele sunt la două puncte doar deasupra lanternei roşii, Nebitci. Până acum, în primele şase etape care s-au scurs.

Puneţi mână pe sume importante de bani pe care le puteţi încasa dacă vă rulaţi orice bonus pariuri prin intermediul biletelor noastre care au o rată de câştig de 70%.

Pontul Zilei la pariuri, 9 mai 2020

Energetik a bifat un singur succes, ea fiind învinsă în trei din aceste partide. Anul trecut, în 2019, Energetik şi Sagadam şi-au dat întâlnire de patru ori, dar Eenrgetik nu a obţinut niciun succes. Sagadam a câştigat două partide. Meciurile de până acum ale lui Energetik nu au fost foarte spectaculoase. În cinci din primele şase partide de campionat s-au înscris sub 2,5 goluri. Tot în cinci din cele şase etape, scorul pauzei a fost unul egal. Totuşi, în trei din ultimele cinci confruntări directe cu Sagadam, au marcat ambele echipe.

Cele mai profitabile bonusuri cazinou şi cele mai bune oferte la jocuri cu sloturi vă aşteaptă, în fiecare săptămână, în articole speciale create de experţi.

Pontul Zilei la pariuri, 9 mai 2020

De cealaltă parte, Sagadam este pe locul 5 în Yokari Liga. Oaspeţii de azi au două succese, două rezultate de egalitate şi tot atâtea eşecuri în acest start de campionat. În ultimele cinci partide disputate pe arena celor de la Energetik, Sagadam a obţinut trei victorii şi a pierdut o singură dată. Totuşi, Sagadam nu a reuşit să înscrie deloc până acum atunci când a jucat în deplasare în acest sezon. Duleurile dintre Energetik şi Sagadam au fost destul de spectaculoase în ultima perioadă. În trei din ultimele cinci partide în care s-au confruntat cele două s-au marcat peste 2,5 goluri. Până acum însă, Sagadam nu a practicat un joc spectaculos. În niciuna din cele şase etape care s-au scurs până acum nu a avut parte de un meci în care să se dea peste 2,5 goluri.

  • Energetik - Sagadam 1X @ 1.68

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare