Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi FCSB vs. Dinamo, 8 iunie – Ultimul 'Derby de România' din 2020?

Ponturi FCSB vs. Dinamo, 8 iunie – Ultimul 'Derby de România' din 2020?
galerie foto

Cupa României

Comentarii

Returul semifinalei Cupei României dintre FCSB şi Dinamo ar putea fi ultima întâlnire dintre cele două formaţii în acest an, în condiţiile în care echipa din Ştefan cel Mare se află pe penultimul loc în play-out-ul Ligii 1, iar situaţia echipei de care Ionuţ Negoiţă nu reuşeşte să se descotorosească nu pare să fie una deloc bună.

Şansele ca Dinamo să reuşească o remontada par infime, după ce în manşa tur, FCSB s-a impus cu 3-0 pe terenul 'câinilor', deşi Bogdan Vintilă nu a trimis în teren cel mai bun 11 al roş-albaştrilor.

Chiar dacă se zvoneşte că dinamoviştii vor folosi rezervele în returul semifinalei din Cupa României, lucru confirmat într-o oarecare măsură de faptul că elevii lui Mihalcea nu au intrat în cantonament înainte de meci, Sergiu Hanca, fostul căpitan al roş-albilor, a încercat să le transmită încredere jucătorilor de la Dinamo în cadrul intervenţiei sale din cadrul emisiunii ProSport Live:

Tot ce îmi doresc e să joace cu atitudine şi până la urmă să joace cu plăcere, pentru că este un derby şi cine ştie dacă alţii vor mai prinde. Alţi fotbalişti sunt invidioşi şi şi-ar dori să prindă un derby şi nu apucă niciodată în viaţa lor. Să profite de acest meci şi să dea totul!”, a spus Sergiu Hanca.

Lucrurile nu stau deloc bine nici la FCSB. Gigi Becali a anunţat recent că nu va mai investi la echipă şi că va căuta să vândă cei mai buni jucători dacă echipa sa nu se va califica în Europa League, după ce roş-albaştrii au ratat acest obiectiv şi în precedentele două sezoane. Şi mai mult decât atât, deja se discută despre posibila înlocuire a lui Bogdan Vintilă cu fostul căpitan al roş-albaştrilor, Mihai Pintilii, deşi acesta s-a înscris recent la cursurile pentru Licenţa Pro.

Fanatik a lansat inclusiv ideea că Vintilă ar putea rămâne principal, în acte şi secund, în fapt, până când Pintilii ar putea să ocupe în mod oficial această funcţie. Nici numele lui Nicolae Dică nu a întârziat să apară pe lista posibililor înlocuitori ai lui Vintilă. Fostul decar al Stelei a ajuns recent secund al echipei naţionale, în mandatul început de Mirel Rădoi, însă nu a apucat încă să debuteze.

Jocul FCSB-ului a arătat promiţător în primele două meciuri de la reluarea campionatului, chiar dacă rezultatele nu au fost bune, însă ulterior, prestaţiile roş-albaştrilor au fost din ce în ce mai neconvingătoare. Basarab Panduru, fostul mare internaţional al Stelei din anii 1990, a fost una dintre vocile care au punctat acest lucru:
La cum au jucat FCSB şi Botoşani în repriza a doua, nu avem nicio speranţă pentru următorul sezon de cupe europene. A fost una dintre cele mai slabe reprize din play-off.
Acum 4 meciuri, FCSB joacă din primul minut un fotbal frumos şi într-un ritm bun. Cum ajungi în 4 etape să arăţi în halul ăsta, în repriza a doua? Nu credeam că este posibil. Mi se pare incredibil!
”, a declarat Panduru pentru Telekom Sport.

Narcis Răducan, fost jucător şi director sportiv al FCSB-ului, a încercat să explice motivele pentru care echipa a decăzut în ultima perioadă:
După cum arată echipa acum, nu pare că e pregătită cum trebuie. Mai sunt şi alte chestiuni. Dacă nu ai echilibru pe posturi, sau ai posturi pentru care au trei-patru soluţii şi alte posturi descoperite şi ajungi astfel să muţi jucătorii de pe un post pe altul, atunci apar astfel de chestiuni de dezechilibru”, a spus Răducan.

Este clar că atmosfera nu este una deloc bună în vestiarul celor două echipe. FCSB speră să câştige Cupa României, pentru a spăla ruşinea din acest sezon, în timp ce Dinamo trebuie să se concentreze pe evitarea retrogradării. Aşa că cel mai probabil vom avea un meci între rezerve, situaţie în care ne putem aştepta la numeroase greşeli în ambele defensive. Vă propunem mai jos câteva ponturi pe baza celor mai bune cote găsite la casele de pariuri de pe case-pariuri-online.com:

Sugestie de pont: Ambele marchează – Da (GG) @ 1.87

La ora meciului temperatura nu ar trebui să depăşească 24 de grade, lucru care ar trebui să le ofere suporterilor motive de bucurie. Cel mai probabil, vom avea parte de spectacol şi în repriza secundă, întrucât fotbaliştii nu vor fi rapid epuizaţi din cauza temperaturii – aşa cum s-a întâmplat în multe dintre partidele de după reluarea Ligii 1.

Sugestie de pont: Repriza cu cele mai multe goluri – A doua repriză @ 2.02

Un gol marcat de gazde ar spulbera orice speranţă a dinamoviştilor şi ar adânci şi mai mult neîncrederea tinerilor din cadrul echipei, care au cedat deja în faţa presiunii. Totuşi, dacă echipa antrenată de Adrian Mihalcea va deschide scorul, 'câinii' vor încerca să forţeze, aşa că vom putea vedea multe goluri.

Sugestie de pont: Peste 2.5 @ 1.97
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare