Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Atalanta - Dortmund Europa League 22.02.2018

Ponturi pariuri Atalanta - Dortmund Europa League 22.02.2018

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Atalanta - Dortmund Europa League 22.02.2018. Cele două formaţii au oferit un meci extrem de spectaculos în tur, încheiat cu victoria nemţilor, scor 3-2. Casele de pariuri se aşteaptă la goluri multe şi în returul de la Bergamo.

Ponturi pariuri Atalanta - Dortmund Europa League 22.02.2018

Dortmund a câştigat dramatic meciul precedent, deşi a deschis scorul relativ repede, la mijlocul primei reprize. Atalanta a întors rezultatul prin dubla lui Ilicic din debutul reprizei secunde, însă Borussia a revenit cu două goluri marcate de nou-venitul Batshuayi, ultima sa reuşită picând în prelungirile partidei. Dortmund joacă mai bine în 2018 decât a făcut-o în 2017. Are şapte meciuri, dintre care patru sunt terminate cu victorii, iar celelalte trei cu remize. 

Atalanta are evoluţii oscilante şi a ajuns la trei partide consecutive fără victorie. Nici pe teren propriu nu o mai duce la fel de bine ca la începutul stagiunii. A câştigat un singur meci din precedentele cinci disputate acasă. 

Ponturi pariuri Atalanta - Dortmund Europa League 22.02.2018

În Europa League, Atalanta a câştigat la pas o grupă extrem de grea din care au mai făcut parte Lyon, Everton şi Apollon. În schimb, Dortmund a picat în şaisprezecimile Europa League din grupele Ligii Campionilor, acolo unde a avut o prestaţie dezamăgitoare. Doar două puncte au strâns nemţii din cele şase dueluri cu Tottenham, Real Madrid şi APOEL. 

Casele de pariuri aşteaptă un nou meci cu goluri, deşi, teoretic, la Bergamo nu e chiar simplu să marchezi. Rămâne de văzut cât preţ pun italienii pe această competiţie, pe care multe echipe din Serie A o desconsideră anual. 

Pronostic: GG @ 1.50

Afla mai multe despre: atalantadortmundeuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare