Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Brazilia - Belgia. Cel mai tare sfert de finală de la Mondial

Ponturi pariuri Brazilia - Belgia. Cel mai tare sfert de finală de la Mondial

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Brazilia - Belgia. Două dintre favoritele la câştigarea turneului din Rusia se întâlnesc încă din faza sferturilor.

Ponturi pariuri Brazilia - Belgia

Brazilia şi Belgia sunt două dintre favoritele la câştigarea acestei ediţii a Cupei Mondiale. Şi asta datorită jocului ofensiv prestat şi de una, şi de alta, până acum, în Rusia. Împreună au marcat 19 goluri, Belgia fiind echipa care a schimbat tabela de cele mai multe ori la acest turneu final, cu 12 goluri. Trei dintre ele au venit în jocul din optimi, atunci când cei porecliţi "Dracii roşii" au fost protagoniştii unei reveniri cum rar se vede la un asemenea nivel. Japonia a condus cu 2-0 până în minutul  69, moment în care a început meciul şi pentru belgieni. Vertonghen, Fellaini şi Chadli, cel din urmă chiar în ultimul minut de joc, au înscris golurile unui succes care va rămâne întipărit în memoria oricărui iubitor de fotbal. Pe betano.com găseşti cele mai rapide rezultate fotbal live din toate campionatele Europei.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Cu toate că lumea aştepta  şi încă aşteaptă  multe de la ei, nici brazilienii nu se feresc să atace şi au fost la controlul tuturor jocurilor disputate în Rusia. Inclusiv în partida inaugurală cu Elveţia, 1-1, singura sincopă avută de Selecao până acum. Atât Brazilia, cât şi Belgia au arătat că iubesc jocul ofensiv, astfel că vă recomandăm să mizaţi pe multe goluri în acest sfert secund al Cupei Mondiale 2018.

Ponturi pariuri Brazilia - Belgia

Va fi cea de-a doua întâlnire oficială dintre Brazilia şi Belgia, după meciul disputat în optimile Mondialului din Coreea de Sud şi Japonia. În 2002, brazilienii aveau să se impună cu 2-0 şi să facă unul dintre paşii spre câştigarea celei de-a cincea Cupe Mondiale din istorie. Şi ultima, însă. În schimb, cea mai bună performanţă a belgienilor este locul patru ocupat în 1986, în Mexic.

Brazilia - Belgia Peste 2,5 @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare