Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Cagliari - Napoli Italia 26.02.2018. Napoletanii dau recital în Sardinia

Ponturi pariuri Cagliari - Napoli Italia 26.02.2018. Napoletanii dau recital în Sardinia

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Cagliari - Napoli Italia 26.02.2018. Meciul lui Juventus cu Atalanta a fost reprogramat din cauza vremii nefavorabile, astfel că napoletanii au şansa de a se distanţa la patru puncte în fruntea clasamentului.

Ponturi pariuri Cagliari - Napoli Italia 26.02.2018

Napoli traversează o perioadă fantastică în campionat, cu nouă victorii consecutive. De altfel, câştigarea titlului reprezintă principalul obiectiv pentru oamenii lui Sarri, care au fost eliminaţi deja din Cupa Italiei, dar şi din Europa League.

De cealaltă parte, Cagliari are cinci puncte deasupra liniei de retrogradare, dar rămâne o echipă imprevizibilă. Vestea bună pentru Napoli este că sarzii pierd cu echipele mari din Serie A. În tur au fost învinşi cu 0-3 de napoletani. Nici cu Juventus, Roma, Milan sau Inter nu s-au descurcat mai bine...

Ultimele patru meciuri directe au reprezentat tot atâtea victorii la handicap pentru echipa unde joacă şi românul Vlad Chiricheş. Şi, pentru că tot am adus vorba de el, trebuie spus că acesta va absenta în această seară, la fel ca un alt fundaş, algerianul Ghoulam, ambii fiind accidentaţi. 

Ponturi pariuri Cagliari - Napoli Italia 26.02.2018

Din tabăra lui Cagliari nu va lipsi nimeni, însă, chiar şi aşa, este evident că Napoli rămâne favorită la victorie. Atacul va fi format din tripleta Callejon, Insigne, Mertens, susţinuţi din spate de Hamsik. Îţi recomandăm varianta 2 pauză / 2 final, la o cotă de 1.87.

ECHIPELE PROBABILE

CAGLIARI (3-5-2) - Cragno, Romagna, Castan, Ceppitelli; Faragò, Joao Pedro, Barella, Ionita, Padoin; Joao Pedro; Borriello.

NAPOLI (4-3-3) - Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens

Pronostic: 2/2 @ 1.87

Afla mai multe despre: cagliarinapoliserie aitaliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare