Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Hertha Berlin - Union Berlin Bundesliga 22 mai 2020

Ponturi pariuri Hertha Berlin - Union Berlin Bundesliga 22 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Vineri, 22 mai, începe o nouă etapă din Bundesliga, primul campionat de top din fotbalul european care a revenit în timpul pandemiei de coronavirus.

Derby-ul Berlinului, Hertha - Union este meciul care deschida runda cu numărul 27. Meciul va începe la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1.

Surprinzător pentru mulţi poate, echipa mai bună în ultimele confruntări directe a fost Union Berlin. Oaspeţii de azi au reuşit să înscrie de fiecare dată în ultimele cinci partide în care au jucat contra Herthei. Union Berlin este neînvinsă pe Olympiastadion, acolo unde au obţinut un succes şi au înregistrat un rezultat de egalitate. În tur, oaspeţii de azi au câştigat acasă cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Polter. A fost o victorie dramatică, obţinută dintr-un penalty transformat în minutul 90.

Ponturi pariuri Hertha Berlin - Union Berlin Bundesliga 22 mai 2020

Hertha Berlin arată însă bine cu Brunp Labbadia pe bancă. Gazdele de azi au reuşit să câştige la scor de neprezentare în faţa lui Hoffenheim, toate cele trei goluri fiind marcate în actul secund. În urma rezultatului din runda precedentă, „Bătrâna Doamnă” s-a instalat pe locul 11 în Bundesliga, cu 31 de puncte, unul peste Union Berlin. Hertha a fost un malaxor de antrenori în ultimul an, Bruno Labaddia fiind al cincilea.

Ne pregătim pentru weekend-ul din Bundesliga şi vă punem la dispoziţie cele mai profitabile ponturi fotbal pentru a avea un final de săptămână plin de câştiguri.

Ponturi pariuri Hertha Berlin - Union Berlin Bundesliga 22 mai 2020

Union vine după înfrângerea suferită în runda precedentă, cu Bayern Munchen, scor 0-2. În prezent, oaspeţii sunt pe locul 12, cu 30 de puncte şi cu un parcurs slab în meciurile pe teren străin. Opt din 13 deplasări a pierdut Union Berlin în acest sezon, fiind a doua cea mai slabă echipă la acest capitol, după Eintracht Frankfurt. În ceea ce priveşte goalverajul, ambele au golaveraj negativ. Hertha Berlin a marcat până acum de 35 de ori şi a încsat 48 de goluri. De partea cealaltă, rivala din capitala Germaniei a punctat de 32 de ori şi a primit 43 de goluri.

  • Hertha Berlin - Union Berlin 1X @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi 

viewscnt
Articole similare