Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri pentru wrestling. Cote de neratat pentru Wrestlemania 36

Ponturi pariuri pentru wrestling. Cote de neratat pentru Wrestlemania 36

Sporturi

Comentarii

Toate marile competiţii sportive s-au amânat, cu excepţia uneia. Wrestlingul profesionist din S.U.A. nu şi-a întrerupt activitatea şi preferă să organizele show-urile într-un mod unic, fără spectatori.

Este şi cazul celei mai mari compani, WWE. În ciuda sugestiilor şi a dorinţei fanilor, WWE a decis să nu amâne cel mai important eveniment al anului, WrestleMania. Cea de-a 36-a ediţie a show-ului supranumit „The SuperBowl of pro-wrestling” urma să aibă loc în Tampa, Florida, pe Raymond James Stadium, la data de 5 aprilie.

Ponturi WWE WrestleMania 36

Ponturi câştigătoare şi cote profitabile găsiţi în fiecare zi în rubrica biletul zilei.

Ei bine, data nu a fost schimbată, iar WWE a hotărât să meargă mai departe cu planul iniţial, dar fără spectatori. Data a suferit o mică modificare. Pentru prima dată în istorie, WrestleMania va avea loc în două zile, pe 4 şi pe 5 aprilie, evenimentul urmând să poată fi urmărit pe platforma online WWE Network.

Site-ul telekomsport.ro vă pune la dispoziţie, în fiecare zi, cele mai bune ponturi pariuri de pe piaţă.

WrestleMania 36 nu va mai avea însă loc pe stadion, ci într-o arenă mică şi goală. Este vorba de Performance Center, din Orlando, Florida, care reprezintă baza de antrenament pentru WWE. Vestea că show-ul se va disputa fără spectatori i-a întristat foarte tare pe fani, având în vedere cardul ofertant care s-a conturat.

Ponturi WWE WrestleMania 36

În următoarele rânduri va vom prezenta meciurile anunţate şi care sunt favoriţii caselor de pariuri să părăsească evenimentul învingători. Având în vedere că wrestlingul este un spectacol în care rezultatele sunt prestabilite, şansele de câştig sunt mult mai mari pentru cei care urmăresc fenomenul, de cele mai multe ori firul poveştii indicând posibilul învingătăor:

John Cena vs. Bray Wyatt

Cei doi se reîntâlnesc la WrestleMania pentru a doua oară în ultimii şase ani. În 2014, la WrestleMania XXX, John Cena l-a învins pe Wyatt, iar acum, având în vedere faptul că superstarul de la Hollywood a devenit un part-timer şi că nu mai apare atât de des în WWE, casele de pariuri îl dau ca mare favorit pe Wyatt. Acesta din urmă s-a reinventat în 2019, atunci când a apărut cu personajul aproape invincibil, „The Fiend”. Wyatt a pierdut luna trecută titlul Universal în faţa lui Goldberg, astfel că o victorie mare este absolut necesară.

  • Bray Wyatt - 1.29
  • John Cena - 3.75

Brock Lesnar vs. Drew McIntyre

Câştigător al meciului Royal Rumble, Drew McIntyre şi-a obţinut şansa de a lupta pentru titlul WWE la WrestleMania. Chiar dacă va lupta împotriva campionului Brock Lesnar, scoţianul este favorit să câştige centura, atât din punct de vedere al zvonurilor care circulă pe site-urile de specialitate, cât şi la casele de pariuri. Şi pe bună dreptate. WWE are nevoie de un campion care să fie mereu prezent la show-uri şi un campion credibil, acceptat de fani. În acest moment, McIntyre pare omul perfect care să îl detroneze pe Lesnar.

  • Drew McIntyre - 1.29
  • Brock Lesnar - 3.75

Goldberg vs. Roman Reigns

Casele de pariuri nici nu concep ca Roman Reigns să nu iasă din WrestleMania fără titul Universal. Specialiştii spun că, Godlberg a luat centura de pe Bray Wyatt tocmai pentru a reprezenta un campion de tranziţie pentru Roman Reigns. Wrestlerul cu origini samoane nu a mai fost campion mondial din 2018, atunci când a renunţat la centura Universal din cauza leucemiei. A revenit însă în 2019 sănătos, iar WWE, care îl consideră faţa companiei, e de părere ca a venit momentul ca Roman să fie din nou campion suprem.

  • Roman Reigns - 1.10
  • Goldberg - 6.00

Becky Lynch vs. Shayna Baszler

Un meci extrem de echilibrat este însă cel pentru centura feminină din Raw. Campioană încă de anul trecut, de la WrestleMania 35, Becky Lynch îşi va apăra titlul în faţa Shaynei Baszler. Având în vedere cum este construit personajul fostei luptătoare de MMA, mulţi consideră ca ea este femeia potrivită care să o detroneze pe irlandeză după această perioadă îndelungată. Se zvoneşte şi că Becky, împreună cu iubitul ei, Seth Rollins, doreşte să ia o pauză după WrestleMania, acesta fiind un alt motiv pentru care Baszler ar trebui să fie favorită. Vince McMahon nu este însă extrem de încântat de Shayna, astfel că, şansele ca Becky Lynch să câştige meciul sunt în continuare mari.

  • Becky Lynch - 1.83
  • Shayna Baszler

Rhea Ripley vs. Charlotte Flair

Un alt meci care este anunţat şi pe care se poate paria este cel dintre Rhea Ripley şi câştigătoarea Royal Rumble, Charlotte Flair. Va fi pentru prima dată în istorie când un câştigător de Royal Rumble decide să meargă după un alt titlu decât cele din Raw sau SmackDown. În acelaşi timp, va fi pentru prima dată când un titlu NXT va fi apărat la WrestleMania. Având în vedere că Charlotte Flair, fiica legendarului Ric Flair, este cea mai decorată femeie din istoria companiei (10 titluri), şansele ca ea să meargă în NXT, al treilea brand WWE, sunt destul de mici. Astfel, Rhea Ripley porneşte cu prima şansă, o victorie  ajutând-o mult mai mult pe australianca de 23 de ani.

  • Rhea Ripley - 1.44
  • Charlotte Flair - 2.63

Afla mai multe despre: wrestling 

viewscnt
Articole similare