Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Uruguay - Franţa. Cine prinde primul loc în semifinale?

Ponturi pariuri Uruguay - Franţa. Cine prinde primul loc în semifinale?

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Uruguay - Franţa. Două foste regine ale lumii dau startul fazei sferturilor de finală ale ediţiei cu numărul 21 a Cupei Mondiale.

Ponturi pariuri Uruguay - Franţa

Uruguay şi Franţa se întâlnesc joi, de la 17:00, în primul sfert de finală al turneului din Rusia. Ambele echipe au obţinut victorii în 90 de minute în optimi. Franţa a fost, de altfel, prima echipă ajunsă în sferturi, graţie succesului obţinut contra Argentinei. Selecţionata "Cocoşului galic" s-a impus cu 4-3, la finalul celui mai frumos meci jucat până acum la această Cupă Mondială, în opinia multora. Mbappe a fost eroul francezilor, fiind la originea a trei dintre cele patru goluri. Starul lui PSG a obţinut penaltiul din care Griezmann a deschis scorul, apoi a înscris golurile trei şi patru, după ce argentinienii reuşiseră să preia conducerea, iar Pavard egalase la doi. Golul de la 3-4, reuşit de Aguero în prelungirile întâlnirii, nu a făcut decât să înfrumuseţeze şi mai mult acea partidă. Pe betano.com ai rezultate fotbal live din toate campionatele Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Uruguay - Franţa

Strălucitoare a fost şi naţionala Uruguayului, în optimi. Sau, mai precis, Edinson Cavani. Colegul lui Mbappe de la PSG a marcat ambele goluri ale victoriei cu Portugalia, 2-1, unul mai frumos decât celălalt, şi şi-a calificat echipa în sferturi. Valorosul atacant s-a accidentat, însă, în finalul meciului cu Portugalia şi are şanse mici să evolueze încă de la început contra Franţei. Astfel, Uruguayul are o misiune aproape imposibilă împotriva echipei căreia mulţi îi dau prima şansă la câştigarea titlului suprem. Acestea fiind zise, vă recomandăm să mergeţi pe mâna Franţei.

Uruguay - Franţa 2 @ 2.05

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare