Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri Wolfsburg - Borussia Dortmund Bundesliga 23 mai 2020

Ponturi pariuri Wolfsburg - Borussia Dortmund Bundesliga 23 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă, 23 mai, continuă meciurile tari din Bundesliga, prima mare competiţie din Europa revenită de când a început pandemia COVID-19.

Unul dintre meciurile tari ale rundei cu numărul 27 este cel dintre două echipe de tradiţie ale Germaniei, Wolfsburg şi Borussia Dortmund. Partida începe la ora 16:30. Gazdele au revenit cu brio după pauza forţată reuşind să câştige cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Augsburg. Victoria a fost obţinută in extremis datorită golului în scris de Ginczek în ultimul minut de joc. A fost primul meci după o pauză de două luni.

Bilete câştigătoare, cote bune şi ponturi pariuri de top vă aşteaptă în rubricile speciale de pe site-ul telekomsport.ro.

Ponturi pariuri Wolfsburg - Borussia Dortmund Bundesliga 23 mai 2020

Ca urmare a acestui rezultat, „lupii” au urcat pe locul 6, ultimul care duce în sezonul viitor de Europa League. Rezultatul nu a fost însă întâmplător. Wolfsburg este într-o formă foarte bună. Are o serei de şapte meciuri consecutive fără eşec în campionat. Dintre aceste meciuri, patru au fost câştigate de către Wolfsburg, iar alte trei s-au încheiat cu rezultate de egalitate. Aşadar, fotbaliştii lui Oliver Glasner sunt la două lungimi în faţa lui Schalke şi Freiburg şi la 11 puncte de locul 5, ocupat de Leverkusen. Acasă însă, „lupii” au doar un succes în ultimele cinci partide, cu Mainz.

În weekend-ul în care avem a doua etapă din Germania, după revenirea fotbalului din pauza de coronavirus, ponturi fotbal şi bilete cu cote pentru toată lumea puteţi găsi în articolele noastre.

Ponturi pariuri Wolfsburg - Borussia Dortmund Bundesliga 23 mai 2020

De cealaltă parte, Borussia Dortmund şi-a reconfirmat statutul de forţă a Germaniei. Săptămâna trecută a reînceput incredibil campionatul. Trupa lui Lucien Favre şi-a distrus rivala, pe Schalke, căreia i-a administrat un feroce 4-0 în Revierderby. Datorită a acestui rezultat, BVB şi-a consolidat poziţia a doua în Bundesliga şi a rămas la patru puncte în spatele ocupantei primului loc, Bayern Munchen şi la două puncte deasupra Borussiei Monchengladbach, echipa de pe locul 3. Cinci succese consecutive are Dortmund în Bundesliga şi împotriva unor adversari buni ca Frankfurt, Werder Bremen, Freiburg, Gladbach şi Schalke. În 2020, BVB a jucat nouă meciuri în Bundesliga din care a reuşit să câştige opt. Oaspeţii de azi se descurcă bine şi în deplasare, acolo unde au bifat trei victorii în ultimele patru deplasări de Bundesliga.

  • Wolfsburg - Borussia Dortmund X2 @ 1.25

Afla mai multe despre: ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare