Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Popescu, pentru presa din străinătate: "Am jucat cu Romario şi Ronaldo, dar nu sunt de nivelul lui. E cel mai bun din istorie"

Popescu, pentru presa din străinătate: "Am jucat cu Romario şi Ronaldo, dar nu sunt de nivelul lui. E cel mai bun din istorie"

Fotbal

Comentarii

Messi este cel mai bun din istorie, cel puţin asta susţine Gică Popescu într-un interviu acordat celor de la Radio Marca. Deşi a jucat alături de fotbalişti precum Romario, Ronaldo, Stoichkov, Figo şi Hagi, fostul libero al naţionalei României îl vede pe starul Barcelonei de neegalat.

”E foarte greu să spui cine este cel mai bun fotbalist din lume. Eu am jucat alături de Romario, Ronaldo, Stoichkov, Figo şi Hagi, aşa că este foarte dificil să aleg unul singur. Însă, fără îndoială, pentru mine Messi e cel mai bun jucător din istoria fotbalului. De 10 ani este cel mai bun din lume, nu a avut un sezon bun şi altul prost. Nici Romario, nici Ronaldo n-au atins nivelul lui”, a mai zis fostul internaţional român.

Doar 301 de minute a jucat Leo Messi în acest sezon, marcând un singur gol. Argentinianul a lipsit din lotul Barcelonei din cauza problemelor musculare.

604 goluri şi 244 de pase decisive are argentinianul în 692 de meciuri jucate pentru Barcelona, alături de care a câştigat 34 de trofee, între care patru Ligi şi 10 titluri

Afla mai multe despre: gheorghe popescumessi,  

viewscnt
Articole similare