Experiențe împreună.
You are here:

Portarul Angliei, declaraţii halucinante după ce tricolorii mici i-au umplut poarta. Ce a putut să spună Dean Henderson: "E o ruşine"

Portarul Angliei, declaraţii halucinante după ce tricolorii mici i-au umplut poarta. Ce a putut să spună Dean Henderson: "E o ruşine"
Comentarii

Portarul echipei naţionale de tineret a Angliei, Dean Henderson, a surprins după înfrângerea suferită în faţa României, cu scorul de 4-2. Englezul consideră că reprezentativa Albionului este superioară nu doar României, ci şi Franţei şi oricărei alte echipe din competiţie.

"Suntem mai buni decât România? Da. Suntem mai buni decât Franţa? Da", a spus goalkeeper-ul lui Manchester United, citat de The Guardian.

Apoi, portarul englez, care a gafat la golul de 3-2 marcat de Florinel Coman, a continuat să surprindă. 

"Uitându-mă la echipă şi la jucători, continui să cred că avem cea mai bună echipă din turneu. Ţinând cont de grupul nostru de jucători, am jucat sub aşteptări. Am vrut să venim aici şi să câştigăm turneul. Oricine va câştiga turneul, noi ştim că am putea învinge acea echipă. E e o ruşine. Am dezamăgit, am tras ţara în jos", a mai spus Dean Henderson.

Anglia - România 2-4. Un tricolor a fost desemnat omul meciului

Atacantul George Puşcaş, notat cu 8,5, a fost desemnat de Daily Mail cel mai bun jucător de pe teren în meciul Anglia - România, scor 2-4, din cadrul CE de tineret.

Notă mare - 8 - au primit şi Andrei Ivan şi Ianis Hagi, în timp ce de la englezi doar Foden a primit 7, în timp ce restul jucătorilor au fost notaţi cu 5, cei mai mulţi, şi 6. Ceilalţi români au primit nota 7, cu excepţia lui Vlad Dragomir, notat cu 6.

"O puternică, agresivă echipă, România a fost în Italia de două săptămâni pentru a se pregăti, iar zgomotoşii lor suporteri, care au creat o minunată atmosferă, aşteptau ca jucătorii să adauge ceva la acel 4-1 demolator cu Croaţia. O asemenea încredere a fost bine plasată. România s-a aruncat din colţul ei ca un boxer gata să revendice o centură şi salvele lor de început ar fi trebuit să pună Anglia la pământ. Începe aşa cum vrei să continui, spun ei, şi acesta fost tonul. Cei în galben erau plini de viaţă, cei în alb se agăţau de ea. Hagi este un nume sinonim cu fotbalul românesc şi Ianis, fiul fabuloasei vedete din anii 1990, a fost o figură proeminentă peste tot. Piciorul lui stâng nu este la standardele tatălui său, dar ajunge acolo. El a avut primul şut şi a făcut Angliei ceea ce ar fi trebuit să facă Foden", se arată în publicaţia citată.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...