Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen, recunoaşte că nu se uită la fotbal în timpul liber. "Am o problemă cu numele adversarilor"

Portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen, recunoaşte că nu se uită la fotbal în timpul liber. "Am o problemă cu numele adversarilor"
Comentarii

Marc-Andre ter Stegen, potrarul echipei FC Barcelona, a dezvăluit că nu este un mare fan al fotbalului, într-un interviu acordat El Pais, citat de marca.com.

Portarul german de 27 de ani, ajuns la Barcelona în 2014, de la Borussia Monchengladbach a afirmat, pentru El Pais, că nu prea se pricepe la fotbal şi nici nu se uită la multe partide în timpul liber.

"În Spania, am o problemă cu numele adversarilor mei, nu ştiu cum îi cheamă. Când mi sunt arătaţi pe video, ştiu cine e, cum se mişcă pe teren sau cum şutează. E un pic ciudat. Nu mă uit prea mult la fotbal, numai când sunt meciuri bune sau când joacă prieteni de-ai mei. Uneori sunt întrebat de numele unui jucător şi habar n-am cine e", a declarat el.

La fel ca majoritatea jucătorilor din lume, goalkeeper-ul Bareclonei este în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. El consideră că viaţa are prioritate în această perioadă: "Fotbalul nu este o prioritate, trebuie să stai acasă".

  • 90 de milioane de euro este cota jucătorului german, conform Transfermarkt.
  • 24 de meciuri are pentru naţionala Germaniei. "Ghinionul" său se numeşte Manuel Neuer.
  • 224 de meciuri a bifat pentru Barcelona, cu 90 dintre fără gol primit.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare