Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul care l-a ţinut rezervă pe Pantilimon nu se lasă. La 39 de ani semnează cu o echipă din Premier League

Portarul care l-a ţinut rezervă pe Pantilimon nu se lasă. La 39 de ani semnează cu o echipă din Premier League

Premier League

Comentarii

Costel Pantilimon a fost transferat de Watford în 2016, însă nu s-a impus la "The Hornets" şi a petrecut mai mult timp împrumutat. Motivul pentru care internaţionalul român nu a avut loc s-a numit Heurelho Gomes.

Fostul internaţional brazilian nu a fost clintit din poziţia de titular, astfel că Pantilimon a fost nevoit, în cele din urmă, să plece de la Watford, însă Gomes a rămas. Joacă acolo din 2014 şi chiar dacă l-a bătut gândul retragerii vara trecută, el a continuat. 

Contractul brazilianului expiră în luna iunie, dar ia în calcul să îşi prelungească pentru încă un an angajamentul: "Nu este grozav că încă joc în cel mai bun campionat din lume?". La 39 de ani, portarul a recunoscut că încă mai are dorinţa de a juca fotbal, însă doar pentru două cluburi: "Dacă Watford sau PSV au nevoie de mine, este foarte greu să refuz", a declarat Gomes pentru site-ul grupării olandeze. 

Gomes a jucat timp de patru ani la PSV Eindhoven, iar între 2008 şi 2014 la Tottenham, cu o mică oprire, de un sezon, la Hoffenheim. Din 2014 este legitimat la Watford şi a jucat, în total, 195 de meciuri în Premier League. 

Afla mai multe despre: heurelho gomeswatfordpremier league 

viewscnt
Articole similare