Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul erou de la Villareal face o dezvăluire senzaţională: ”Este primul penalty pe care l-am înscris în viaţa mea”

Portarul erou de la Villareal face o dezvăluire senzaţională: ”Este primul penalty pe care l-am înscris în viaţa mea”

UEFA Europa League

Comentarii

Geronimo Rulli a discutat despre finala magnifică câştigată cu Manchester United, cu scorul de 1-1, 11-10 la penalty-uri.

Portarul argentinian al echipei Villarreal, Geronimo Rulli, a declarat că lovitura de la 11 metri transformată în finala Ligii Europa, decisivă pentru câştigarea trofeului de către "submarinul galben", este prima din viaţa lui. După ce a marcat, Rulli a parat mingea trimisă de la 11 metri de celălalt portar, David de Gea.

Portarul erou de la Villareal face o dezvăluire senzaţională

"Este primul penalty pe care l-am înscris vreodată în viaţa mea. Voiam doar să bag mingea în poartă. Nici nu ştiu ce am făcut acum. M-am gândit că trebuie doar să dau tare în minge şi să sper că intră.

Nu mi-aş fi imaginat această lovitură de la 11 metri în visele mele. Suntem campioni şi acesta este cel mai bun lucru pe care îl poţi spune ca jucător", a adăugat Rulli.

Formaţia Villarreal a câştigat pentru prima dată Europa League, miercuri seară, la Gdansk, învingând-o pe Manchester United în urma loviturilor de departajare. La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United.

La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchester United a ratat portarul De Gea.

Afla mai multe despre: europa leaguevillareal unitedmanchester unitedgeronimo rulli 

viewscnt
Articole similare