Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul format la Barcelona i-a cucerit definitiv pe fanii Iaşiului: "Messi sau Ronaldo?" Replica de mare campion a spaniolului

Portarul format la Barcelona i-a cucerit definitiv pe fanii Iaşiului: "Messi sau Ronaldo?" Replica de mare campion a spaniolului

Fotbal intern

Comentarii

Ruben Mino, portar format la FC Barcelona, care a semnat în această iarnă cu Poli Iaşi, a oferit un răspuns savuros atunci când a fost întrebat despre cea mai mare rivalitate din fotbal, în ultimul deceniu.

"Messi sau Ronaldo?", a fost întrebat portarul legitimat timp de opt ani la FC Barcelona. Iar replica spaniolului a fost una de mare campion.

"Acum sunt la Poli Iaşi. Uite, aici sunt Gaross, Gardoş şi Andrei (nr. Burlacu). Ei sunt cei mai buni. Suntem cei mai buni acum şi trebuie să avem încredere în toţi, să ne ajutăm colegii şi  să luptăm. Atât!", a fost replica dată de Ruben Mino.

Ruben Mino a câştigat UEFA Champions League cu Barcelona

În vârstă de 30 de ani, Ruben Mino a fost până în 2012 sub contract cu FC Barcelona, când a plecat la Mallorca. Are o prezenţa pentru echipa de seniori a catalanilor, în 2010, în Supercupa Spaniei, cu FC Sevilla. Catalanii au pierdut atunci cu 3-1. De asemenea, a fost rezervă în mai multe meciuri de Champions League. De altfel, are în palmares cu FC Barcelona o Ligă a Campionilor (2011) şi trei Supercupe ale Spaniei. În rest, a jucat pentru echipa secundă a clubului.

După ce a plecat de la Barcelona, a trecut pe la Mallorca, Real Oviedo, AEK Larnaca şi Albacete - de care s-a despărţit în vară. În tot acest timp nu şi-a găsit echipă şi în această iarnă a semnat cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: ruben minobarcelona 

viewscnt
Articole similare