Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul Luca Zidane, fiul fostului antrenor de la Real Madrid, nu va continua pe Santiago Bernabeu

Portarul Luca Zidane, fiul fostului antrenor de la Real Madrid, nu va continua pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Portarul francez Luca Zidane va fi unul dintre primii jucători care vor părăsi echipa "galacticilor". Conform Marca, fiul fostului antrenor de la Real Madrid nu ar face parte din planurile noului tehnician, Julen Lopetegui.

Decizia tanărului jucător este una forţată prin prisma demisiei tatălui său, dar o altă cauză ar putea fi venirea lui Andrei Lunin, un portar talentat în varstă de 19 ani.

Luca Zidane ar putea urma paşii fratelui său, Enzo, care a fost cedat celor de la Alaves anul trecut. Însă, din cauza puţinelor minute jucate, a ajuns mai târziu la Laussane. Francezul beneficiază de sprijinul tatălui său, care are mai mult timp liber duplă plecarea de la Real Madrid. Sursele spaniolilor spun că o destinaţie finală pentru acesta ar putea fi Franţa.

Tanărul jucător a fost adus în 2004 la academia celor de la Real Madrid de către tatăl său. Debutul oficial la prima echipă a avut loc în ultima etapă din La Liga, partidă jucată  împotriva celor de la Villarreal şi încheiată cu scorul de 2-2.

Articol scris de DIANA BOSTAN

Afla mai multe despre: luca zidaneronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare