Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul lui FC Botoşani crede că golurile Craiovei trebuiau anulate! ”Sunt julit tot pe mână! Degeaba zice domnul arbitru că a fost din clinci!”

Portarul lui FC Botoşani crede că golurile Craiovei trebuiau anulate! ”Sunt julit tot pe mână! Degeaba zice domnul arbitru că a fost din clinci!”

Superliga

Comentarii

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 2-2, luni, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Kage '35 şi Edjouma '42, iar pentru Craiova au înscris Koljic '31 şi Gustavo '58. Meciul de luni seara nu a fost lipsit de faze controversate. În minutul 31, Koljic a deschis scorul, după ce moldovenii au cerut fault în atac. Mai mult decât atât, Malcom Edjouma a egalat în minutul 42, după ce pe reluări s-a văzut clar că Joyskim Dawa a fost în ofsaid. 

La finalul meciului, Pap a declarat că Gustavo a atins mingea cu mâna înainte de a marca, iar Andrei Ivan a făcut fault în atac, înainte ca mingea să ajungă la Koljic, care a marcat. Totuşi, el nu a dat vina pe arbitru şi a spus că este necesară implementarea sistemului VAR.

”Sunt julit tot pe mână! Degeaba zice domnul arbitru că a fost din clinci!”

”Ne pare rău că nu am luat cele trei puncte. Trebuie să ne mulţumim cu un punct. Până la urmă, este un punct cu o echipă bună cu care ne batem la play-off. Ivan a venit cu piciorul peste mâna mea. Sunt julit tot pe mână. Dacă nu s-a dat, nu putem face nimic. La al doilea gol, din nou, henţ. O ia cu mâna Gustavo.

Degeaba zice domnul arbitru că a fost din clinci, a sărit în el. E henţ clar. Dacă nu pune mâna, mingea trece de el. Ce să facem? Ne lingem rănile şi mergem înainte. Mă bucur că am aparat acel penalty. Asta este treaba mea, să îmi scot echipa la greu. Sunt bucuros pentru acel penalty, dar trist că nu am luat cele trei puncte.

Nu putem acuza că o face cineva voit. Sunt şi ei oameni şi greşesc. De aia trebuie implementat VAR-ul, să nu mai fie nicio discuţie. E o luptă grea. Cine va fi puternic fizic şi psihic va câştiga. Mai avem trei meciuri, din care trebuie să scoatem maximum de puncte”, a declarat Eduard Pap, la finalul partidei.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, FC Botoşani, toate cu câte 29 de puncte.

Afla mai multe despre: fc botoşani-craiova-pap 

viewscnt
Articole similare