Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Portarul meu a plâns? Nu doar el” Suciu a felicitat Rapidul după meci: ”Nouă ne lipseşte încă maturitatea”

”Portarul meu a plâns? Nu doar el” Suciu a felicitat Rapidul după meci: ”Nouă ne lipseşte încă maturitatea”

Superliga

Comentarii

FC Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii a 2-a.

La finalul jocului, antrenorul formaţiei Csikszereda, Valentin Suciu, a explicat:

”Eu zic că am prestat un joc bun, dar în afară de faptul că nu reuşim să marcăm, nu prea am ce să le reproşez jucătorilor. Echipa care marchează, câştigă. Aşa a fost şi în seara asta şi la celelalte jocuri. Putem să felicităm Rapid pentru victorie, iar noi să muncim mai mult.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am discutat mult, nu vreau să mai fac greşeala asta. Nu sunt în măsură să analizez ce fac ei. Eu îmi văd de echipa mea. Ceea ce mă supără este că nu marcăm, dar o să vină şi acel moment. Trebuie să ne îmbunătăţim finalizarea. Portarul meu a plâns? Nu doar el. Suntem o echipă tânără, poate cea mai tânără din playoff. Au timp să-şi facă o carieră frumoasă, să acumuleze experienţe. Trebuie să învăţăm şi să pierdem. Lotul nu are maturitatea necesară, dar etapă de etapă mă bucură faptul că suntem mai dezinvolţi şi producem ocazii” a spus Suciu, după meci.

Golurile au fost marcate de Hlistei ’17 (penalti) şi Bălan ’66.

Lider este U Craiova 1948, cu 49 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a doua, cu 46 de puncte, pe locul trei este CS Mioveni – 42 de puncte, pe patru este Dunărea Călăraşi – 39 de puncte, pe cinci Csikszereda – 36 de puncte, iar pe şase se află ASU Politehnica Timişoara – 36 de puncte.

Afla mai multe despre: valentin suciu 

viewscnt
Articole similare