Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul pe care Gigi Becali l-a transferat în locul lui Bălgrădean povesteşte cum a semnat cu FCSB: ”A fost pe neaşteptate”

Portarul pe care Gigi Becali l-a transferat în locul lui Bălgrădean povesteşte cum a semnat cu FCSB: ”A fost pe neaşteptate”galerie foto

Superliga

Comentarii

Primul transfer pe care Gigi Becali l-a făcut pentru sezonul viitor povesteşte cât de surprins a fost când a primit oferta de la FCSB. Portarul Ştefan Târnovanu, 19 ani, spune că nu se aştepta să facă atât de repede pasul spre o echipă mare.

Ştefan Târnovanu a fost cumpărat de FCSB încă din toamnă, dar a fost lăsat să joace la Poli Iaşi sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru el, bani de care Poli Iaşi avea nevoie pentru achitarea unor restanţe. Târnovanu spune că a rămas surprins când a auzit că l-a cumpărat FCSB şi se aştepta la cu totul altceva atunci când a fost chemat în birourile clubului din Copou:
”Eram după un antrenament. Jucasem doar două meciuri la prima echipă şi m-au chemat oamenii de la birouri să îmi dea o veste. Credeam că e ceva de salariu, că urma să mi-l mărească. Am intrat în birou, era domnul preşedinte Ambrosie şi m-a întrebat dacă ştiu despre ce este vorba. I-am spus că nu, iar apoi mi-a arătat acordul de transfer cu FCSB. A fost pe neaşteptate. Nu visam să vină un transfer atât de repede. Am rămas fără cuvinte. Apoi am vorbit cu impresarul meu, cu Bogdan Apostu, iar a doua zi am semnat cu Steaua. A venit cineva la Iaşi, am semnat aici”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru Fanatik.ro.
 

Gigi Becali susţine că l-a transferat pe Târnovanu în locul lui Cristi Bălgrădean

În acest moment, variantele de portar la FCSB sunt tinerii Andrei Vlad şi Toma Niga. S-a ajuns în această situaţie după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj şi a fost scos din lot. Gigi Becali a declarat că nu este interesat să mai aducă încă un portar şi FCSB se baza în sezonul viitor pe Vlad, Niga şi pe Ştefan Târnovanu. Patronul FCSB speră să-i crească şi să-i vândă ulterior pe sume importante:
"Noi avem trei portari, Niga, Vlad şi Târnovanu. Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal. Eu vreau să intru în Europa League şi să plătesc bani pe prime şi salarii şi după să intru în faliment? Nu, eu intru şi vând jucătorul cu 7 milioane de euro", spunea Gigi Becali.
 

Afla mai multe despre: stefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare