Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portretul lui Moruţan în presa din Italia! ”I-a vrăjit deja pe majoritatea scouterilor” scriu italienii

Portretul lui Moruţan în presa din Italia! ”I-a vrăjit deja pe majoritatea scouterilor” scriu italienii

Superliga

Comentarii

Italienii propun în fiecare săptămână un jucător tălentat din Europa. De data aceasta, în vizorul presei din Italia a ajuns Olimpiu Moruţan (21 de ani).

Cei din Peninsulă s-au arătat extrem de încăntaţi de mijlocaşul român şi i-au realizat un portret de zile mari, după ce Inter s-a interesat de fotbalistul FCSB-ului.


1.73 de explosie şi creativitate, cu un picior fin. L-a fermecat pe marele Gheorghe Hagi şi acum vrea să se afirme şi în afara României, într-un campionat mai puternic. Olimpiu Moruţan i-a vrăjit deja pe majoritatea scouterilor din Europa, chiar şi pe cei de la Inter, care îl urmăresc. „Oli”, aşa cum este poreclit jucătorul, a fost numit cel mai bune jucător încă de la vârsta de 12 ani, când a evoluat în Hagi Danone Cup, cu Universitatea Cluj. La FCSB i-a uimit pe toţi cu dovada de profesionalism. Deşi e tănâr, născut în 1999, face antrenamente bune şi serioase, fără nopţi pierdute şi evită orice distracţie care i-ar afecta cariera. Banii câştigaţi îi imparte cu familia: părinţii, mătuşa care l-a crescut şi este esenţial în cariera lui”, este descrierea pe care fcinter1908.com i-au făcut-o lui Olimpiu Moruţan.


Olimpiu Moruţan a fost transferat de FCSB în 2018 de la FC Botoşani, pentru 700.000 de euro. În acest sezon, mijlocaşul s-a remarcat drept cel mai bun pasator al campionatului şi a atras atenţia unei echipe din Golf, care i-a oferit lui Gigi Becali 10,5 milioane de euro pentru el. Patronul FCSB-ului îşi doreşte, însa, 15 milioane şi nu a fost de acord să-l vândă.

 

  • 1.3 milioane de euro este cota lui Olimpiu Morutan conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare