Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portretul lui Santiago Solari, omul care o preia pentru moment pe Real Madrid. Ce cotă are să rămână definitiv şi cu cine discută Perez

Portretul lui Santiago Solari, omul care o preia pentru moment pe Real Madrid. Ce cotă are să rămână definitiv şi cu cine discută Perez
Comentarii

Fostul mijlocaş al lui Real Madrid, Santiago Solari, o ia pe urmele fostului său coechipier Zinedine Zidane şi face pasul de la formaţia secundă a clubului de pe Santiago Bernabeu la prima echipă, în calitate de antrenor, după ce Julen Lopetegui a fost demis luni seară.

Solari este al treilea antrenor promovat de către Florentino Perez de la echipa secundă. Cu primii doi, preşedintele lui Real Madrid a avut mare succes. Au devenit doi dintre cei mai titraţi tehnicieni din istoria grupării "blanco". Este vorba despre Zinedine Zidane, care a cucerit nouă trofee şi este al doilea cel mai titrat antrenor, şi de Vicente del Bosque, cu şapte trofee, care este al patrulea în topul condus de Miguel Munoz (14 trofee).

Argentinianul Santiago Solari, 42 de ani, a evoluat cinci sezoane la Real Madrid, între 2000 şi 2005, iar în ultimii doi ani a fost antrenorul echipei a doua a lui Real Madrid. Solari va debuta pe banca madrilenilor la meciul de Cupa Spaniei cu Melilla (Liga a 3-a), programat miercuri. Dacă până la finalul săptămânii Florentino Perez nu găseşte alt antrenor, Solari va debuta în La Liga sâmbătă, într-un meci acasă cu Real Valladolid.

Solari, favorit la pariuri să rămână definitiv pe "Bernabeu"

În afară de Antonio Conte, cu care se discută deja, iar negocierile au intrat în impas, pe lista lui Florentino Perez mai apare numele lui Roberto Martinez, selecţionerul Belgiei. Interesant este, însă, că la casele de pariuri Santiago Solari este favorit să rămână antrenor permanent pe Santiago Bernabeu. Potrivit Oddschecker, Solari are o cotă de 1,75 să rămână la Real Madrid şi este urmat de Mauricio Pochettino, cu 3,00, tehnician care avea o cotă de 25,00 înainte ca Lopetegui să fie demis. Antonio Conte, cu o cotă de 4,00, Roberto Martinez (14,00), Arsene Wenger (22,00) şi Guti (25,00) se numără şi ei printre tehnicienii luaţi în calcul de casele de pariuri.

Conform regulamentului din Spania, Real Madrid are la dispoziţie două săptămâni să numească un antrenor principal "plin". Dacă acest lucru nu se întâmplă, clubul primeşte o amendă şi nu mai poate aduce alt antrenor până în prima perioadă de transferări, iar interimarul devine principal.

Afla mai multe despre: solariperezlopetegui 

viewscnt
Articole similare