Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portugalia - Maroc. Ronaldo vrea titlul de golgheter la CM 2018

Portugalia - Maroc. Ronaldo vrea titlul de golgheter la CM 2018

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Portugalia - Maroc Campionatul Mondial 20.06.2018. Cristiano Ronaldo ar putea deveni golgheterul acestei ediţii a Campionatului Mondial doar cu meciurile din grupe. Deocamdată are trei goluri, însă abia acum vin adversari mai slabi pentru el.

Ponturi pariuri Portugalia - Maroc Campionatul Mondial 20.06.2018

Naţionala Portugaliei este una dintre echipele care au impresionat în prima etapă a fazei grupelor. Spre deosebire de Germania, Argentina, Franţa ori Brazilia, care nu au reuşit să se impună în faţa unor adversari consideraţi net-inferiori, portughezii au avut o evoluţie apreciată în faţa Spaniei. 3-3 a arătat tabela la final, cu toate cele trei goluri ale lusitanilor trecute în dreptul lui Cristiano Ronaldo. De cealaltă parte, Maroc are de luat o revanşă, după ce a cedat surprinzător în faţa Iranului, cu scorul de 1-0. Un autogol marcat în minutul 90+5 a decis meciul de la Sankt-Petersburg.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Portugalia - Maroc Campionatul Mondial 20.06.2018

Cu meciul în faţa Spaniei, lusitanii au ajuns la patru meciuri fără înfrângere. Se adaugă cele două remize cu Tunisia (2-2) şi cu Belgia (0-0), plus victoria cu Algeria (3-0). De altfel, echipa lui Cristiano Ronaldo a pierdut un singur meci un ultimul an de zile, 0-3 cu Olanda, într-un meci amical. În rest, palmaresul Portugaliei arată opt victorii şi patru remize. Interesant este că istoria întâlnirilor directe este în dreptul nord-africanilor, care s-au impus în singurul duel precedent, scor 3-1, la Cupa Mondială din 1986.

Gol Ronaldo @ 1.90

Afla mai multe despre: portugaliamarocponturi pariuricm 2018 

viewscnt
Articole similare