Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portugalia - Tunisia. Lusitanii sunt mari favoriţi şi fără Ronaldo

Portugalia - Tunisia. Lusitanii sunt mari favoriţi şi fără Ronaldo

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018. Fără Cristiano Ronaldo, naţionala Portugaliei încearcă să obţină o victorie de moral cu modesta reprezentativă a Tunisiei.

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are deja patru partide amicale disputate. În primul joc, lusitanii au trecut de Arabia Saudită cu scorul de 3-0. În acel joc Portugalia şi-a creat un număr de 26 de ocazii de gol şi a avut opt şuturi pe spaţiul porţii, probabil că şi valoarea modestă a adversarului şi-a spus cuvântul. În cel de-al doilea amical au înfruntat naţionala Statelor Unite, scorul acelui joc a fost 1-1. După acest joc, Portugalia trebuie să înveţe ceva: SUA a avut acelaşi număr de ocazii şi şuturi pe spaţiul porţii, singurul capitol unde a câştigat detaşat Portugalia fiind la posesia balonului.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Portugalia – Tunisia Amical 28.05.2018

De la acest joc Portugalia vrea să scoată maximum posibil, asta însemnând o victorie şi dacă e să fie la scor, totul o să fie perfect. Cristiano Ronaldo nu o să fie prezent la acest test. Acesta tocmai a câştigat un nou trofeu Champions League cu Real MAdrid. Tunisia s-a calificat la Cupa Mondială dintr-o grupă cu Congo, Libia şi Guinea. Tunisia a disputat şi două meciuri amicale, ambele câştigate cu acelaşi scor de 1-0, unul împotriva Iranului şi unul cu reprezentativa din Costa Rica. 

Portugalia - Tunisia 1 @ 1.33

Afla mai multe despre: portugaliatunisiaamicalcupa mondiala 2018 

viewscnt
Articole similare