Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Porumboiu ştie pe cine ar delega la FCSB-CFR: "L-aş pune pe Feşnic sau pe unguraşul ăla, Kovacs!"

Porumboiu ştie pe cine ar delega la FCSB-CFR: "L-aş pune pe Feşnic sau pe unguraşul ăla, Kovacs!"

FCSB

Comentarii

Cine va fi arbitrul care va conduce finala campionatului de duminică seară dintre FCSB şi CFR Cluj. Aceasta este întrebarea la care în ultimele zile cei din lumea fotbalului româensc nu au un răspuns.

Fostul arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, ştie însă pe cine ar delega duminică seară pe Arena Naţională dacă ar fi preşedintele Comisiei Centrale.
 
"N-aş sta pe gânduri, l-aş alege pe Feşnic. Ăsta e arbitru, are curaj, nu ca Haţegan, care a făcut iarăşi pe el, a dovedit că e slab, foarte slab. Şi care e problema că Feşnic e din Cluj? Adică arbitrii din Bucureşti au avut dreptul să oficieze la meciuri Steaua - CFR, dar Feşnic nu poate? A doua variantă ar fi unguraşul ăla, Kovacs. Eu nu prea l-am înghiţit, dar în ultima perioadă a arbitrat bine. În rest, nu văd nicio variantă, să nu aud de soluţii gen Colţescu sau Avram, că în cazul ăsta ar însemna că ne batem joc de acest meci", spune Porumboiu pentru GSP.
 
Acesta crede că: "Radu Petrescu nu trebuie expus, dacă vor apela la el, atunci cei de la Comisie chiar n-au minte deloc. Nu poţi să arunci într-o groapă cu lei un om care a suferit acum 7-8 luni o operaţie pe creier! N-ai voie să faci aşa ceva". "Steaua - CFR va fi un meci extraordinar de greu de arbitrat. Practic se joacă titlul într-un singur meci, dacă Steaua câştigă sau face egal, atunci va lua opţiune clară, dacă se impune CFR, la fel, cred că titlul merge la Cluj, deci e o miză uriaşă. Practic, cuţitele vor fi pe masă, iar pentru arbitru va fi teribil de greu, va fi o presiune teribilă", a mai spus Porumboiu pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: porumboiusteauacfrfcsbccaarbitraj 

viewscnt
Articole similare