Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibil adversar al României la Euro, Shevchenko le ţine pumnii tricolorilor în play-off. Ce spune despre mandatul prietenului Contra

Posibil adversar al României la Euro, Shevchenko le ţine pumnii tricolorilor în play-off. Ce spune despre mandatul prietenului Contra
Comentarii

Andriy Shevchenko a fost prezent la tragera la sorţi pentru Euro 2020 de la Bucureşti. La final, selecţionerul Ucrainei a oferit declaraţii despre reprezentativa României, naţională care ar putea fi adversara vecinilor noştri la turneul final.

România a fost repartizată în Grupa F, dar, dacă se va califica, va fi transferată în Grupa C, alături de Ucraina, Olanda şi Austria şi va juca la Bucureşti! În cazul în care se va califica Islanda, aceasta va rămâne în Grupa F. În perioada 2001-2002, selecţionerul Ucrainei, Andriy Shevchenko a fost coleg la AC Milan cu fostul antrenor al tricolorilor, Cosmin Contra.

„În inima mea am prieteni foarte buni şi cunosc mulţi români. Ştiu cât de important e pentru voi să vă calificaţi. O parte din inima mea vrea să vă calificaţi, dar cealaltă parte gândeşte ca un manager.

Dacă România se califică, vom juca aici împotriva României şi nu va fi un meci uşor.  Le doresc tuturor echipelor care merită să se califice. 

(Despre Contra)

Suntem prieteni de mult timp, cred că a făcut o treabă foarte bună. Grupa a fost foarte dificilă”, a declarat selecţionerul Ucrainei, Andriy Shevchenko. 

 

Afla mai multe despre: contraandriy shevchenkomilaneuroromania 

viewscnt
Articole similare