Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibil transfer de 60 de milioane de euro între Chelsea şi Liverpool. Christian Pulisic este dorit la campioana Premier League

Posibil transfer de 60 de milioane de euro între Chelsea şi Liverpool. Christian Pulisic este dorit la campioana Premier League

Fotbal

Comentarii

De jucătorul american s-au interesat atât Liverpool cât şi cei de la Bayern, însă acesta ar prefera să rămână în Premier League.

De la venirea lui Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea, Christian Pulisic nu a mai prins nici un meci în primul 11 al formaţiei.

Roman Abramovich îl doreşte intens pe norvegianul Haaland la echipă iar pentru ca acest lucru să se poată realiza, Chelsea este nevoită să renunţe la câţiva jucători pentru a respecta regula fair-play-ului financiar. Cum şansele ca Pulici să se impună ca titular sunt din ce în ce mai mici, acesta ar putea ajunge din vară la rivala Liverpool. Hudson Odoi, Kai Havertz, Mason Mount, Ziyech sau Timo Werner sunt toţi variante pentru postul pe care evoluează şi Pulisic.

De jucătorul american s-au interesat atât Liverpool cât şi cei de la Bayern, însă acesta ar prefera să rămână în Premier League. Jurgen Klopp are nevoie de întăriri în atac, mai ales după forma slabă prin care trec atât Mane cât şi Salah. Pulisic a fost transferat în 2019 de la Borussia Dortmund, însă după o accidentare mai gravă a pierdut locul de titular, iar de atunci este mai mult rezervă de lux la formaţia de pe Stamford Bridge.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare